KOMENTAR TJEDNA

Komentari na tekst Idem na promociju zbirke “Šapat kroz vrijeme”

KOMENTAR-300x2441Marica/ 31.05.2019./ Iskrene čestitke Dragici na njenoj prvjenici, a bravo za Sonju koja brižno i s veseljem poprati svaki ovakav događaj svojih suradnica i suradnika na portalu HGB. Ovoga puta čini i dodatni iskorak odletjevši do Dugog Sela kako bi pružila potporu Dragici te osobno i ona “ šapnula“ poneku riječ na večerašnjoj promociji.

Sudeći po svemu ovo će biti jedna plodna godina, jer već u njezinoj prvoj polovini, u nešto više od mjesec dana, tri suradnice …

više

IZDURAT ĆU JA

piše: Kitana Žižić
srce na dlanuSvi smo svjedočili kako se u životu često najsretniji trenuci dešavaju gotovo istovremeno sa najtužnijim. Valjda u tome ima neke logike, jer na taj način smo primorani pročeprkati u sebi i zadnji atom snage i zrnce razuma, da nas tuga ne svlada.

Znam, to je život, svatko će reći i s vremenom, tim najboljim liječnikom, polako se vraćamo u normalu i prihvaćamo i najnemilije događaje.…

više

KOMUŠANJE U MOJOJ MLADOSTI

tekst: Tonka Kahlik
branjeSvako seosko dvorište imalo je čardak u kojem se čuvao kukuruz. Da bi bio u čardaku trebalo je obaviti neke poslove o kojima želim pisati.

Kada su kukuruzi na njivi bili zreli tj. suhi moralo ih se skinuti sa stabljike. Taj su posao u mojoj mladosti uglavnom radile žene.

Ustajale bi u ranu zoru. Ponekad je bila magla i hladno pa bi se čekalo da se magla raziđe.…

više