PLEŠEMO TI DOMOVINO

PHOTO-2019-11-26-07-14-20Berlin/ Odobravajući ove godine preko 3 milijuna kuna za razne projekte Hrvata u europskim i prekomorskim državama, Središnji državni ured za Hrvate izvan RH, odobrio je i sredstva za financiranje projekta pod nazivom “Plešemo ti domovino”  Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin e.V.

U povodu te odluke koja je naišla na radosno odobravanje članova Hrvatske zajednice Berlin, bilježimo i poruku predsjednice Hrvatske zajednice Berlin, Karmen Meić: 

“Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske na netom završenom natječaju o dodjeli financijskih sredstava projektima/programima organizacijama hrvatskog iseljeništva, donio je odluku da naš projekt pod nazivom ” Plešemo ti domovino ” financira u punom traženom iznosu od 80.000 kuna te im ovim putem upućujemo javnu Z A H V A L U. Naš projekt počiva na edukaciji, nošnjama i smotrama folklora gdje ćemo se pokazati u punom sjaju. Radujemo se godini pred nama! Hvala ti Domovino”, napisala je Karmen Meić u ime Upravnog odbora i svih članova Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments