FILIPOVE KNJIGE U PRODAJI

tekst: Sonja Breljak

Filip Ćorlukić naš je višegodišnji cijenjeni suradnik i dragi prijatelj. Uz to sve, u svojoj 93. godini, Filip je i naš najstariji suradnik.

Nekad su elektronske poruke “letjele” i više puta dnevno k Filipu u Pulu i natrag nama u Berlin, u svijet.

Posljedice nedavnog moždanog udara taj su brzi ritam razmjene zanimljivih sjećanja i inteligentnih razmišljanja i zapažanja, nešto smanjile ali ne i zaustavile.

Filip se bori sa svakom rečenicom, ali se ne predaje.

Filipovu knjigu “Moja sjećanja na minulo stoljeće” objavili smo  u cijelosti, u više zasebnih priča, u rubrici naslova “Prorok prošlosti”. Filip je očevidac i sudionik brojnih povijesnih događaja, sve rjeđi svjedok minulog vremena. Zbog toga, objavljeno kod nas svaki dan dobija sve više na važnosti.

“Ceres”, Izdavač tiskanih izdanja knjiga Filipa Ćorlukića, informirao nas je o mogućnosti nabave Filipovih knjiga.

– “Moja sjećanja na minulo stoljeće” kao i “Objedinjeno evanđelje”, još jedna knjiga gospodina Filipa u našem izdanju, mogu se nabaviti direktno od Ceresa – putem web shopa na www.ceres.hr, mailom ceres@ceres.hr ili na 0994907399. Knjige šaljemo poštom ili se također mogu kupiti i na našoj adresi Prilaz Gjure Deželića 40 u Zagrebu. Možemo ponuditi i popust od 20% na svaku knjigu.”

Treća knjiga profesora Ćorlukića nosi naslov QUO VADIS HOMO – KATASTROFA ILI SAVRŠENSTVO.

Knjiga se može  nabaviti u svim većim knjižarama i na web shopu Izdavača FOKUS Komunikacije d.o.o.  www.FokusNaHit.com. Dostava sa web shopa za područje RH je besplatna.

Kontakt: Fokus komunikacije d.o.o., prodaja 099 4882 844.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments