STIŽE “NEBESKO VALOVLJE”

Danas su 23. Rešetarski susreti pjesnika

Hrvatska matica iseljenika i ove godine suorganizator je Rešetarskih susreta koje priprema Književno-likovno društvo „Rešetari“.

23. po redu Susreti održat će se u subotu 19. rujna 2020. u 12.00 sati, a zbog mjera zaštite i otežanog putnog režima, Susreti će se održati online u virtualnom svijetu kulture i umjetnosti.

Sudionici susreta mogu se uključiti u program uživo pozivom na broj +385 98 267 5765. Nekoliko pozvanih pjesnika čitati svoje i odabrane pjesme iz Zbornika „Nebesko valovlje“ u kojemu su objavljeni radovi koje je odabrao prosudbeni sud u sastavu mr. sc. Đuro Vidmarović, mr. sc. Ivan Slišurić, mr. sc. Mato Nedić.

Izložba likovnih radova slikara iz iseljeništva postavljena je u Galeriji Petrović i svi koju mogu pozvani su da posjete izložbu.

Pokrovitelji manifestacije koja okuplja hrvatske pjesnike iz cijeloga svijeta su: Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Zagreb te Brodsko-posavska županija, Slavonski Brod, a osim Hrvatske matice iseljenika u organizaciji su pomogli  Općina Rešetari i Središnji državni ured za Hrvate izvan Hrvatske.

 

 

 

Program će prenositi

 

Stream Live Video Onlin, Unitas WebRadia Nova Gradiška

 

Na sljedećem linku:
NAJAVA – XXIII Rešetarački Susreti Pjesnika

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments