POSLJEDNJI ISPRAĆAJ I POMOĆ DJECI

“Prožima nas nada u uskrsnuće, jer one koje ovdje izgubismo, tamo ćemo opet vidjeti. Gospodin posjeduje snagu da lakše probudi mrtve nego što mi možemo probuditi usnule. Sv. Braulion”

Ovim riječima nade u ponovni susret otiskanim na osmrtnici, ožalošćena obitelj nedavno u Berlinu tragično preminule 31.-godišnje Mile Šimić iz Imotskoga, ujedno dijeli i obavijest da je posljednji oproštaj od Mile, danas 25.10. u 14 sati na Mjesnom groblju “Gospe od anđela” u Imotskom.

Podsjećamo, mladu Hrvaticu koja je u Berlinu radila i živjela nekoliko godina, smrtno je u njenom stanu ozlijedio 35-godišnji muškarac. Počinitelj zločina sam se predao policiji koja još uvijek istražuje okolnosti i motive ovog teškog i žalosnog nedjela.

Iza pokojne Mile Šimić ostala je ožalošćena obitelj, roditelji, braća i sestre te dvoje malodobne djece. U želji koliko toliko, barem financijski pomoći u ovim nesretnim okolnostima, na društvenoj mreži je voditelj HKM Berlin, fra Zvonko Tolić podijelio PayPal link putem kojeg se može uplatiti novčani prilog.

Objavu prati ovaj tekst: “Iza nedavno u Berlinu stradale Mile Šimić ostalo je dvoje malodobne djece. Ne možemo im nadomjestiti majku, ali možemo im svojim prilogom pomoći i pokazati da nisu sami. “Blaženije je davati, nego primati” (Dj 20, 35)”

 

 

5 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments