Poziv na suradnju

Cijenjeni čitatelju,

Pred tobom je portal Hrvatski glas Berlin. Nastao je iz potrebe sve aktivnosti Hrvata u Berlinu pratiti i zabilježiti na jednom mjestu. Nastavak je rada na blogu istog imena. Budući da su tehničke mogućnosti bloga isuviše skromne da bi zadovoljile sve potrebe, odlučila sam se za portal, koji pruža daleko više mogućnosti.
Nadam se da ćeš mi pomoći u tome na način da me informiraš o predstojećim ili prošlim događajima i doživljajima  u tvome društvu, u tvojoj četvrti, gradu …jer portal je živeći do sada svoj relativno kratki život, spontano  proširio sadržaj, teme i suradnike van Berlina, Njemačke, Hrvatske… te postao svojevrstan dijalog domovine i  iseljenika bez obzira gdje živjeli.
Čitaj nas! Piši nam! Surađuj! . Možeš i sam napisati neki prilog, vijest, priču, ne dužu od 1000 riječi, napraviti fotografiju. Možeš napisati nešto o sebi. Svaki prilog bit će vrlo pažljivo i povjerljivo obrađen i  uredništvo će odgovoriti na njega.

Budućnost ovoga portala ovisi o broju posjeta. Tu mi možeš puno pomoći tako da link na ovaj portal http://www.hrvatskiglas-berlin.eu pošalješ prijateljima i znancima. To možeš učiniti putem e-pošte, ili objavljivanjem poveznice na facebooku twitteru ili sl.

Molim te da ovaj portal shvatiš kao dokument povijesti, koju mi trenutno živimo. Svojim radom i aktivnostima obogaćujemo suživot u Berlinu, Brodu, Bugojnu i drugdje. Neka to na ovaj način ostane sačuvano za iduće generacije.

U nadi da ćeš se odazvati ovom apelu, ja ti najsrdačnije zahvaljujem.

Tvoja Sonja Breljak