MARIA I MARIO REKLI: DA

piše:Jakov Vranković
Koblenz -Mostar/ Lijepe godišnje odmore koje provode u svom zavičaju, naši mladi nerijetko koriste i za svoja vjenčanja. Ima li ljepšeg mjesta za sudbonosno:”da”! .Tako se ove godine u svom rodnom Mostaru vjenčalo i ovo dvoje mladih: Maria, rođena Pažin i Mario Kožul. Vjenčao ih je don Marko Šutalo u njima posebno dragoj katedrali Marije majke crkve u njihovom rodnom gradu. A kakva je to fešta bila mislim da ne treba ni pisati!

Mario je elektro-inženjer i radi u TRW u Koblenzu a Maria je studirala socijalni rad u Mostaru i sigurno će studij i nastaviti u svojoj drugoj domovini. Mario s obitelji i još dva brata živi u Niederzissenu. Mjesto je lijepo i uvjereni smo kako će se svidjeti i Mariovoj supruzi. Obitelj Kožul živi izvan Koblenza ali su vrlo rijetke Svete mise kojima ne nazoče.

Lijepo je pisati o vjenčanju a posebno o ovome -zavoljeli se i vjenčali, dvoje Hrvata i to oboje rođeni u istom gradu, u Mostaru. Maria će se, siguran sam, priviknuti na odlazak iz svog grada. Marko je drag mladi čovjek koji će joj pomoći a tu je i njegova obitelj koji koji će im uvijek biti pri ruci. Hrvatski glas Berlin je popularni portal i ovdje u Koblenzu rado posječen, stoga i ovim putem želimo puno sreće mladim supružnicima u novom zajedničkom životu. Sritno Vam bilo!

5 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments