IDEM KAMO ŠALJEŠ ME TI

tekst i foto: Sonja Breljak
080Berlin
/ Hrvatski vjernici su za nedjeljnih misa imali prigodu poslušati propovjed i pozdraviti fra Ivana Antu Rozića koji odlazi na svećeničku službu u München.

Već dan prije, mladi su organizirali oproštaj i pozdravili se s mladim svećenikom koji ih je u protekle dvije godine svećeničke službe u Berlinu, pratio na putu u Sisak, putovanju u Köln, prigodom pjevanja na Olimpijskom stadionu za dolaska Svetog oca u Berlin …

Svojim angažmanom i duhovnošću fra Ivan je prirastao uz srca vjernika ili  kako to simpatično, kod oproštajnih riječi, reče fra Radoslav Tolić ...uvukao se pod kožu svima. 

-O Bože, zar si pozvao mene? Tvoje usne moje rekoše ime. Svoju lađu sada ostavljam žalu, od sad idem kamo šalješ me ti … tako su pjevali članovi crkvenog zbora u crkvi svetog Bonifacija. Nakon mise prigodnim darom su zahvalili fra Ivanu na svemu što je učinio u berlinsko vrijeme te poželjeli uspjeh u daljem svećeničkom  radu i služenju Bogu.

Pozdravima, komplimentima fra Ivanovu radu i djelovanju te dobrim željama za budućnost, pridružujemo se i mi s Hrvatskog glasa Berlin.

U iduću nedjelju, na Malu gospu, vjernicima u Berlinu će se predstaviti novi svećenik, fra Ivan Macut.
095

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mijo macut
mijo macut
10 years ago

brate sve najbolje ti želim u radu i u budučnosti, hvala ti što postojiš ti si moj ponos i snaga, oprosti za sve i molim te javi mi se ako budeš mogao, molim te hvala ti… 0921867374