KOMENTAR TJEDNA

Komentar na Komentar tjedna

Tko se hrvatskim smije zvati ili …tko kome može čestitati Božić? Ma, braaavo!!!

komHrvatski Branitelj/ 08.01.2014./Bravo Mijo peticija za izrucenje zlocinaca iz HRVATSKE je tu  (slijedi link na peticiju, op.u.).Ovo je samo od nekih djela HSK i zato im trebamo biti zahvalni da postoje jer ove druge udruge niti imaju znanja niti sposobnosti za ovkve stvari nego im naprotiv smetaju oni koji se bore za HRVATSKU…NEMAM nista protiv onih koji slave BOZIC malo sa zakasnjenjem ali mi smrdi da je ovo HRVATSKI PORTAL…Najbolje da vi maknete ovo Hrvatski pa nek Bude glas iz Berlina ali mojim vas bez (HRVATSKI)ili nek bude PARTIJSKIGLAS-Berlin onda mozete i Kinezima cestitat BOZIC

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toni
Toni
10 years ago

Blago nama sa ovakvim “hrvatskim” braniteljima. Ti su još gori od SUBNORa. Te izpolitizirane sirovine su se mnogo razbahatili u zadnje vrijeme, umišljajući si da zbog svog braniteljskog statusa mogu šerifovati svakome. Pošteni branitelji su ostali građani koji zarađuju svoj kruh radom. Ovi drugi su stvorili 3000 braniteljskih udruga i parazitiraju po kafićima i kladionicama.

Lijep pozdrav, Vaš Toni.

Dorotic Ivo
Dorotic Ivo
10 years ago

Nešto sam zaboravio Hrvatska kulturna i sportska zajednica je bila u bovlingu dva puta viceprvak Njemačke.
A futsal ekipa SD Croatie je bila dva puta prvak Njemačke.

Dorotic Ivo
Dorotic Ivo
10 years ago

“Hrvatski dragovoljac”, kako bi bilo da se potpišeš sa svojim punim imenom i prezimenom, ili možda i nisi dragovoljac. Kako je, da je, molio bih te da ne vrijeđaš pojedince, a prije svega Sonju. Da je lustracija provedena na vrijeme, početkom 90-tih godina, onda ne bi danas trebali istu praviti, ali ondašnje vodstvo HDZ: Tuđman, Mesić, Manolić, Boljovac i drugi se nisu usudili, jer su i sami imali mnogo putra na glavi. I još nešto Hrvatska Kulturna i Sportska zajednica, je prenosila Hrvasko ime u Kanadi i USA. U ex-Jugoslaviji na Festivalu djeteta je u Šibeniku bila 2 puta sa… Read more »

Ante Karacic
10 years ago

Ljudi uopce nisu svijesni znacaja HGB:rade ga dvoje volontera prognanika.Sonja koja je prognana iz Bugojna,koja pored svoga redovnoga posla i brige o mnogoclanoj obitelij uspije da vodi ovaj Portal i Emil koji je nakon zaradjene mirovine u Njemackoj “prognan” u domovinu i isto tako sa puno zara brine da ovaj Portal uspije.
Mi svi tako dobijemo priliku da o svakoj temi odmah reagiramo i damo svoje misljenje.I to je ono pravo to je demokracija.Zato bez ikakvoga straha iza svoga komentara trebamo staviti svoje ime.

Josip Mayer
10 years ago

Ne znam što je sa ovim, Hrvatskim Braniteljom. Svi su Hrvatski Branitelji imali svoja imena i prezimena a proživljavali su noćne more u obranbenom ratu i rovovima..pa i oni koji to nisu bili,dokle nisu bili odkriveni. I sam nisam branitelj niti se tako osjećam,ali se ni ne odričem,svog imena ni prezimena,pa ni onda kada je po Njemačkoj harala.. UDBA..a ja bio najmlađi ugostitelj..a bilo je i njih,što znam sve od kuda..osjećao samda su oko mene..neću reći da me nije bilo strah..dolazili su i iz nekadašnjeg Jugo konzulata..a ja dalje radio ponosno svoj posao..i dan danas ga radim. Pogotovo nisam sakrivo… Read more »

Ante Karacic
10 years ago

Postovani Hrvatski branitelju;
Ako jesi primi moj veliki naklon.
Ako nisi primi moj veliki odklon.
Svejedno kada nesto kazes ili napises morao bi iza Toga stajati svojim imenom i prezimenom.Jer prosla su ta vremena kada je netko odgovarao za verbalni delikt.Danas mozes javno kazati sta god hoces svejedno te nitko neslusa.

Ivek Milčec
Ivek Milčec
10 years ago

Hrvatski branitelj se ne srami popisat svojim imenom i prezimenom,što u gornjem napisu nije slučaj.Izgleda da se pod pseudonimom krije “velika Hrvatina”kojemu je sve partijsko pa prema tome i jugoslavensko,što se ne uklapa u njegovu viziju “velehrvatstva”.Svojim komentarom uvrijedio si ne samo urednike HG Berlin,Sonju Breljak i Emila Cipra,nego sve suradnike i čitatelje ovog popularnog i rado čitanog portala u čitavome svijetu.Dok god bude ovakvih “branitelja”kojima nije u interesu hrvatsko zajedništvo i sloga,neće biti dobro bilo da se radi o domovinstvu ili izvandomovinstvu.