OD BOGA DANA LJEPOTA

Oko Imotskoga

Oko, kamera i pero: Nikša Smoje
1554493_592499097512520_4212983491553910823_nPred misec dana obeća sam jednoj dami… a kad se nešto obeća, triba se i ispunit. Dakle, obećanje je bilo da će jedna od sljedećih virtualnih izložbica biti na temu Imotski i oko njega.

Kroz sam grad Imotski nisam uspija proletit, tako da osim čudesnih Imotskih jezera, sve se više manje svodi na dio “oko Imotskoga”. Pa i tu ima praznina.

Izuzetno lip i interesantan kraj, tribalo bi ga bolje upoznat, dobro se izmorit, proskitat i izslikavat, a i sam grad Imotski uz stručnu pomoć detaljnije obić.

A šta san to radija oko Imotskoga? Ništa. Baš ništa. O’šle žene u šoping priko granice u Goricu – Soviće, ja popija kavu, napravija par slika i jedva jedvito uspija žene nagovorit da napravimo usput i mali izlet.

Grijota o’boga ne proskitat malo po ovome lipome kraju.

Usput svratili do jednoga prijatelja, pojili mu obid i nastavili dalje. On je bar dobija par slika svoga mista, a jednu lipu litnju majicu.

Više fotografija s ovog malog poslovno uvjetovanog izleta možete vidit klikom na link.

Kao i sa svim mojim dosadašnjim fotografijama i u ovima slobodno guštajte i uživajte, možete ih dijelit sa svim svojim prijateljima i poznanicima.

Cilo vrime se pitate, kojoj dami sam ja obeća ovu izložbicu? Neka to ipak ostane mala tajna.

Svega lipoga,

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Joža Prudeus
Joža Prudeus
9 years ago

IMOTSKE IMPRESIJE Imotska krajina kremena kršna kamena naoko krajolik opor tužno turoban zabačen pa ipak dragulj izbačen iz samog raja ljepota tu se u kamen okamenila od kako je postala da bi opstala i bila neponovljiva i bila neponovljiva sa svojih devetnaest jezera modrih bisera u bijeloj ogrlici imoćan srcem imućan čovjek od krajine rođen na kamenu tvrđi je od kamena postojan dostojan kraja iz koga je niknuo stoljećima na tlo se svoje sviknuo proniknuo u mudrost sretnog življenja na svome kakvo je takvo je dano od boga malo a veliko škrto a bogato teško a lagano posno i rodno… Read more »