KOMENTAR TJEDNA

Komentar na tekst “Svi smo mi Hajduk”

Josip Mayer/28.11.2014./ Točnije rečeno sve u svemu nam govori i sugerira – van sa politikom iz HNS-jer tamo ona nema mjesta.

Sadašnja Vlada je o tome govorila još prije Tri godine …da će osušiti močvaru na nogometnom prostoru ….do sada se na tom području nije ništa dogodilo.

Sada su konačno shvatili i na to opozorili i u Saboru RH …da je potrebno politiku maknuti iz HNS, te stvoriti nove zakonske okvire,po kojima bi se moglo stvoriti konačno više reda,na nogometnim stadionima i oko njih.
Pa se je za nadati uz mnoge druge, sa velikom i mojom željom i nadom da se to uskoro i dogodi.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
9 years ago

Upravo nam demokracija pruža svakom izraziti iz svoga gledišta svoje mišljenje. No demokracija nam malo pruža mogućnosti razumljevanja za takove površnosti, kao što su se događale i dogodile sa Hajdukom u HNS-u jer iznad njih je FIFA sa kojom nema šale. Upravo smo imali priliko vidjeti ove godine na Svjetskom prvenstvu već u startu protiv Brazila,kada je Hrvatska od nekoreknog suca Yuichi ostala bez bodova. I na kraju izrečena mu je zabrana daljnjeg suđenja..slično bi trebalo vrijediti i za nogometne sudce u hrvatskoj. A što se paljenje baklji tiče,dogodi se to tu i tamo i na njemačkim stadionima,i ako “security”… Read more »

drazen katic
drazen katic
9 years ago

postovanoi gospodine dorotic, vi ste mi od prije vec poznati s acudnim komentarima koji uvijek imaju sadrzaj vrijedjanja ili u najmanju ruku ismijavanja drugih clanova ovog uvazenog portala. necu vam odgovoriti nista. trazite sami odgovor na vase pitanje. uz duzno stovanje. drazen katic

Dorotic Ivo
Dorotic Ivo
9 years ago

Dražene što misliš da si ti najpametniji, ja sam na gripama dobio komad od baklje na glavu, a Katićka oveći komad na bedru i više nikad nije igrala košarku, a bila je državna reprezentativka ex-Jugoslavije i što misliš kako smo se nas dvoje osjećali. Dobro ja sam mogao i dalje sudit. Imaš zasigurno pravo da baklje nemaju što tražiti na sportskim borilištima u dvoranama, ali na stadionima ih nećeš nikad zabranit, ja sam protiv isti, ali onaj koji je siguran da neće baklju dobiti na glavu, mora ići u Operu. Vidiš još nešto, 40 tisuća ljudi traže pravdu, a sudci… Read more »

drazen katic
drazen katic
9 years ago

kultura jednog naroda podrazumijeva i kulturu u sportu pa tako i u nogometu. ako bacanje bengalki po stadionu nije nicim “isprovocirano” tada spada u barbarstvo. medjutim krivicu i snose “privatne tvrtke – security” koje nedovoljnom i slabom kontrolom dopustaju unos pirotehnickih sredstava na stadione.