ZAVRŠNICA IZBORA NAJPOPULARNIJIH

Tko će do “Večernjakove domovnice”?

Privodi se kraju izbor najpopularnijih Hrvata u iseljeništvu prema glasovima čitatelja Večernjeg lista, u kategorijama: sport, glazba, gluma i spektakli.

Među pet najbolje plasiranih u drugom krugu natjecanja, našli su se i berlinska SD Croatia u kategoriji “najpopularniji amaterski klub”, Allesija Lause,  i Anita Vulesica u kategoriji “gluma” kao i “Slavonijo u srcu te nosim” u organizaciji Zavičajnog kluba “Brođani”  iz Berlina u kategoriji “najznačajniji događaj godine”.

Finalna večer na kojoj će biti objavljeni pobjednici ovogodišnje Večernjakove domovnice je u subotu 07.03.2015. u Bad Homburgu.

Glavna zvijezda glazbenog programa bit će poznati pjevač Đani Stipaničev,  sopranistice Nikolina Pinko i Ileana Korać te dubrovačka pijanistica Stefani Grbić, flautistica Djive Franetović  Kušelj i violinistica Dora Kamber.

U glazbenom programu nastupit će još i pjevač Igor Cukrov, članovi Tamburaškog sastava Alkari iz Züricha te kantautor Ivan Hruška iz Frankfurta.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
Josip Mayer
9 years ago

Svaka čast,
našim,znanstvenicima,umjetnicima,sportašima,glumcima,glazbenicima,pjevačima,novinarima i drugim aktivnima.

Poznato je da upravo u iseljeništvo,pada večernjakovo čitateljstvo.Sve više slabe,padaju pojedine udruge i društva,neke se i zatvaraju..e..pa sada neka struka i znanost odluči.

Ipak bi u tom smislu i Večernjaku savjetovao,da mu je za bolju budućnost,nas svih zajedno..potrebno čim prije izmisliti nešto novoga..što bi mu uz tisak proširilo i povećalo..program.

U kojem bi se moglo istaknuti uz sve one u članku navedene,te dati prjednost više mogućnosti izbora jačanju i socijalnim internetskim mrežama,i onima u feisu,grupama, udrugama,društvima i pojedincima..a više bi nas se i okupilo zajedno..uz tisak.

Elizabeta Kopic
Elizabeta Kopic
9 years ago

Dragi čitatelji vi odlučujete!