KOMENTAR TJEDNA

Komentari na tekst “Dobar znak”

Ivek Milčec/ 25.02.2015./ Čestitam Sonja tebi, (posmrtno Emilu), čitateljima i brojnim suradnicima što svaki na svoj način obogaćuju ovaj naš zajednički portal. Jasno, da nekim čitateljima možda ne odgovara stil, način i sadržaj pisanja pojedinih autora ali to je njihovo pravo na koji način shvaćaju i prihvaćaju slobodno i demokratsko novinarstvo. Kaj se mene osobno tiče, počašćen sam što mogu pisati kolumne za sve čitaniji portal HG Berlin, a tebi Sonja želim da i nadalje uspješno uređuješ i vodiš ovu itekako popularnu i čitanu internet stranicu.

Ante Karačić /25.02.2015./Draga Sonja, preduhitrila si me s ovim tekstom. Taman sam se htio javiti na ovu temu. U zadnje vrijeme HGB je dobio toliko kvalitetnih suradnika. I što je najvažnije polako se pokrivaju sve hrvatske zemlje sa suradnicima i prilozima. Ljudi su osjetili da je odlaskom Emila nastala praznina. Svojim masovnim javljanjima pokušavaju to nadoknaditi. Nemoguće bi bilo nabrojati odakle su sve stizali prilozi. Ali stizali su i iz Tasmanije, Afrike i Cilea. Očito je da i HGB vrši veliku misiju okupljanja hrvatskih bisera rasutih po svijetu na jedan dlan.

Nikola -Vis/ 26.02.2015./ Draga Sonja, primite i moju suzu radosnicu kad pročitah ovaj Dobar znak! Najljepši pozdrav iz, a što reći nego, predivnog Visa.

Marija/26.02.2015./ Zašto je toliko novih suradnika i zašto je toliko čitatelja? Jer HGB nije “ono malo duše” kako reče urednica. To je portal s ONO PUNO DUŠE. I zato se s užitkom čita uz prvu jutarnju kavu kao željno očekivano lektirno štivo.

Josip Mayer/26.02.2015./ Upravo sjedim ovdje u winnendenskoj novoj bolnici sa malim kiruršklim zahvatom i čitam HGB.

Svakako je Sonja uz pokojnog Emila Cipra najzaslužnija, i kao osnivač i kao daljnja voditeljica toga portala.
Nadalje, osudit ću se reći, svaka čast svima ovim aktivnima i meni dragim ljudima, medju kojima vidimo da ima, od novinara, do političara, spisatelja, književnika, uključujući i sve mlade početnike.
A da se ne zaboravi i sve one koji su ga linkali već od samog početka, dosada, preko raznih medija, lokalnih listova, i fejsa gdje je god to bila prilika, te s time pridonijeli i pridonose njegovom masovnijim čitateljstvu.

I na kraju, rekao bi …hvala svima aktivnima, da postoji stranica, opet nešto drugačija od drugih, a zove se HRVATSKI GLAS BERLIN.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
Josip Mayer
9 years ago

Hvala Vam Sonja na dobrim zdravstvenim željama,
u toku vremena nakupilo se je dosta toga,..i kod mene..tj..nepoželjnoga.
Ali, što se može..tu su i godine..koje nose svoje..inače sam optimist..ispostavit će se što kažu daljnje pretrage.lp.jm

Josip Mayer
Josip Mayer
9 years ago

Hvala Vam Sonja i na ispravku tip pogrješaka..u komentaru..koje su mi se dogodile,putem tebleta,kojeg mi je kćerka donjela,da mi ne bude u bolnici dosadno..u kojem nisu bila instalirana hrvatska slova.

Milica Schmidt
Milica Schmidt
9 years ago

Draga Sonja,HGB nas veze i spaja….Hvala Vam! Zelim Vam puno uspjeha u daljnjim aktivnostima! Srdacan pozdrav!