ODUSTAJANJE OD KANDIDATURE

Dražen Katić: –Odustao sam od kandidature na predstojećim parlamentarnim izborima!

drazen-katic-foto.1024x1024Stuttgart/ Odustao sam  prije svega jer ne mogu složiti 11. izbornu jedinicu.
Kada ljudima prezentiram da do raspisivanja izbora moraju internetom voditi predizbornu kampanju a nakon raspisivanja izbora ići 8 dana na ulicu i prikupljati potpise te razgovarati s građanima, nestanu poput vjetra a da ni ne odgovore zašto su odustali.
Neka od jačih političkih stranaka u Republici Hrvatskoj neće mi ustupiti mjesto kao nezavisnom kandidatu na svojoj listi (koalicijska lista), a neka mala stranka koja ne može dobiti ni 0,05 posto glasova a kamoli 5% i prijeći izborni prag, mene ne interesira.

Drugi razlog odustajanja je bilo neprestano neeargumentirano vrijeđanje od strane ljudi za koje nikada nisam ni čuo a kamoli im nešto napravio. To su vam hrvatska posla!
Osobno mislim da ja kao pojedinac ama baš ništa ne mogu promijeniti u negativno-pasivnom hrvatskom političkom društvu nego samo izgubiti zdravlje i živce.
Plaća od 2.000 eura toga nije vrijedna. a da je i 20.000 eura opet nije vrijedna.
Pošto smo utrošili puno truda i vremena u predizbornu kampanju, dovesti ćemo je do kraja. Ja sam odustao od kandidature i obustavio natječaj za ostale izborne jedinice. U 5. izbornoj jedinici imamo nezavisnog kandidata gospodina Željka Živkovića koji nastavlja dalje s predizbornom kampanjom. Koordinatori nezavisne liste će ga podržati sve do izlaska na izbore. Ako i on odustane od kandidature tada se u potpunosti gasi nezavisna lista.
0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments