VRIJEME JE DATI SVOJ GLAS

tekst: Sonja Breljak
vecernji_domovnicaFrankfurt
/ Objavom nominiranih kandidata započeo je izbor najpopularnijih Hrvata u iseljeništvu u organizaciji inozemnog izdanja Večernjeg lista.

Kupnjom novine i ispunjevanjem kupona čitatelji mogu glasovati za nominirane kandidate iz oblasti sporta, glazbe, glume, događaja godine te tako direktno utjecati  na to tko će u završnici natjecanja dobiti Domovnicu Večernjeg lista za 2016. godinu.

U kategoriji Sport -Najpopularniji sportaš/sportašica nominirano je 10 kandidata. Kao Najpopularnija amaterska sportska momčad nominirano je 19 kandidata među kojima je i berlinska SD Croatia. 

DueDeniU kategoriji Glazba-Najpopularniji glazbenik/glazbenica,  nominiran je 21 kandidat. Među njima je i operni pjevač berlinske Deutsche Oper, Ante Jerukunica kao i Ženski vokalni sastav DueDeni iz Berlina.

U kategoriji Gluma, pet je nominiranih među kojima je i berlinski glumac Ivan Vrgoč.

Kategorija Spektakli su dvije podkategorije. Prva je Najpopularnija medijska osoba gdje je deset nominiranih te Najpopularniji događaj godine gdje je 15 nominirah. U ovoj posljednjoj kategoriji  prošle su godine Domovnicu osvojili berlinski Brođani za organizaciju zabave “Slavonijo u srcu te nosim”.

Želimo i ove godine puno uspjeha u natjecanju svim kandidatima a mrvicu više nek se želje ostvare kandidatima iz Berlina.

Organizatorima natjecanja i svečane završnice dodjele Verčenjakove Domovnice želimo uspješan rad i zanimljivo natjecanje.

Svečana završnica natjecanja i dodjela Verčernjakove Domovnice  najuspješnijima, odnosno najpopularnijima, bit će u Kongresnom centru Kurhaus u Bad Homburgu, u subotu 05. ožujka u 20 sati.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments