RIJEČI SUĆUTI

brodBerlin/ Brod– Iz oba grada, pa i duže i šire, stiže duboko suosjećanje i brojni izrazi sućuti u povodu preranog odlaska Ivana Bitunjca, predsjednika Zavičajnog kluba Brođani Berlin e.V.

U pismu s nadnevkom: Republika Hrvatska, Brodsko-Posavska županija, Grad Slavonski Brod, Gradonačelnik, Slavonski Brod, 02.03.2017, stoji:

Poštovani Brođani, u trenutku kada dijelimo vijest o gubitku našeg Brođanina, Ivana Bitunjca, velikog humanitarca i Vašeg dugogodišnjeg predsjednika, dopustite mi da s dubokim žaljenjem, u ime Grada Slavonskog Broda, njegovih građana i svoje osobno ime uputim izraze najdublje i naiskrenije sućuti.

Njegov nesebični humanitarni rad, dobročinstvo, trajno prijateljstvo i svesrdna pomoć na dobrobit voljenog zavičaja, voljene Slavonije i našega grada, ostat će trajno u sjećanju.

S izrazima dubokog poštovanja, gradonačelnik: Mirko Duspara, dr. med.

…a u drugom, iz Berlina, piše:

Duboko saučešće cijeloj familiji Bitunjac a suprugi Barici i kćerkama puno snage.

Zavičajni klub BROĐANI je izgubio jednog velikog predsjednika koji je imao veliko srce i svojim humanitarnim djelovanjem uživao da pomaže drugim ljudima.

U ime Hrvatske kulturne umjetničke i sportske zajednice Berlin i moje lično primite svi skupa moje duboko i iskreno saučešće.

Mira Kiš, predsjednica Hrvatske kulturno umjetničke i sportske zajednice Berlin e.V.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
7 years ago

Svaka čast gradonačelnik iz Slavonskog Broda gospodinu: Mirko Duspara, dr. med.Lijepo je kada Te se i domovina sjeti dragi naš Ivane, i kada te više nema na ovome svjetu u živo i ako si skorom cijeli svoj život sproveo u Berlinu.Ne zaboravljajući na Tvoje Brođane matičnu si domovinu Hrvatsku i i Tvoj “Zavičajnog kluba Brođani Berlin e.V.” u kojemu si bio do nedavno prjedsjednik.

Marica i Ivica Condric
Marica i Ivica Condric
7 years ago

Dragi clanovi ZK “Brodjani”,
duboko nas je potresla vijest o preranom odlasku dragog gospodina Ivana.

Nismo se dugo poznavali ni cesto susretali, ali je svojom samozatajnoscu, nesebicnom pomoci i dobrotom usao i zauvijek ce ostati u nasim srcima.
Hvala Mu za sve. Pocivao u miru Bozjem.

Iskena sucut svima vama, a posebno gospodji Barici i kcerima upucujemo misli utjehe i suosjecanja.

Marica i Ivica Condric