NA EKSKURZIJU U HRVATSKU

tekst i foto: Sonja Breljak
IMG_3705Berlin/
 Dok učenici iz Hrvatske maštaju o putovanju u Barcelonu ili neku drugu svjetsku metropololu, učenici Hrvatske nastave Beerlin svoje snove ostvaruju skorom ekskurzijom u Hrvatsku. Naime, njih desetak u pratnji učitelja, boravit će u Hrvatskoj od 22. do 27. listopada.
 
-Idemo na šestodnevnu ekskurziju, smješteni smo u Zagrebu, obići ćemo muzeje, znamenitosti, Sabor, ugostit će nas učenici OŠ Cvjetno naselje,  u programu su nam 2 jednodnevna izleta – Plitvice i Hrvatsko zagorje (Marija Bistrica, Trakošćan i Krapina), rekla nam je o skorom putovanju Gordana Kešina, koordinatorica Hrvatske nastave Berlin koja je nakon ovonedjeljne mise u crkvi svetog Sebastiana pozvala djecu u Školu i pozvala roditelje da upišu djecu u Hrvatsku nastavu i iskoriste mogućnost učenja i podučavanja njihove djece jeziku i kulturi koju im omogućava hrvatska država.

Nekada je u Hrvatskoj nastavi Berlin bilo preko 500 učenika raznih uzrasta a danas se taj broj kreće oko dvije stotine. Na vama i vašoj djeci je da to promijenite, mi učitelji vam stojimo na raspolaganju, rekla je između ostalog Gordana Kešina te za detaljnije informacije, obavijesti  i kontakte uputila na elektronsku stranicu Hrvatske nastave Berlin.
0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments