PAUZA DO JESENI

tekst i foto: Sonja Breljak

Berlin/  Hrvatska kulturno umjetnička i sportska zajednica Berlin, jedna je od nastarijih zajednica u Europi. U 37. je godini svog postojanja.

Ovih posljednjih mjeseci i dana, u vrijeme mjera radi suzbijanja virusa, Hrvatska zajednica Berlin dijeli sudbinu i drugih udruga, kulturnih društava i organizacija, cijelog društva. Veća okupljanja, priredbe i proslave  u ovakvim udruženjima još nemaju odobrenje nadležnih službi.

Izostalo je unazad nekoliko mjeseci više tradicionalnih priredbi i proslava ovog udruženja, odgođeno je i putovanje na Međunarodni festival folklora u San Remu kao i odlazak na Đakovačke vezove.

I da nije virusa pred kojim su se povukle društvene aktivnosti, Hrvatska zajednica Berlin bi svakako imala uobičajenu  pauzu u ovim ljetnim mjesecima.

Prije tjedan dana upriličeno je kraće druženje vodstva i aktivnih članova i prijatelja Hrvatske zajednice Berlin. Do nekog boljeg, jesenjeg vremena.

Sretno putovanje onima koji putuju, dobro zdravlje i skoro ponovno viđenje, svima je poželjela predsjednica Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin, Karmen Meić. 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments