I HRVATSKA ZAJEDNICA BERLIN U PROMIDŽBI PROJEKTA O SAVJETOVANJU DOSELJENIKA

Projekt MB4.0 provodi savjetodavni rad za EU radnike i radnice u Njemačkoj putem društvenih mreža

Berlin/ Izvjestili smo već o Projektu MB4.0 koji konceptualizira i provodi proaktivni savjetodavni rad za EU radnice i radnike u Njemačkoj putem društvenih mreža a sve u sklopu šireg projekta naslova Minor – Projektkontor für Bildung und Forschung gemeinnützige GmbH koji sufinacira njemačka država.

Besplatni pisani i zvučni savjeti o tome kako ostvariti koje radno i životno pravo i snaći se u šumi propisa i obrazaca za ostvarenje pojedinih prava koja proizilaze iz boravka i rada u Njemačkoj mogu se pratiti na fejs profilu stranice Savjetovanje 4.0 – za EU doseljenike u Njemackoj.

Od prije koji dan u pozitivnu kampanju ovog projetka uključila se i Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Berlin.

Naime, predsjednica Zajednice Karmen Meić, na fejs profilu ovog udruženja svakodnevno prenosi zvučne i pisane upute i savjete o pojedinim temama te nudi mogućnost i direktnog postavljanja pitanja ili povezivanja sa stranicom Savjetovanje 4.0. gdje se pitanja mogu postavljati i odgovor dobiti brzo i diretkno i putem inboxa i to na hrvatskom jeziku.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments