POZIV NA SJEDNICU DRUŠTVA

piše: Ivica Košak, predsjednik HKZ Wiesbaden

Wiesbaden/ Hrvatska kulturna zajednica/Ogranak Matice hrvatske Wiesbaden održava u nedjelju, 22. kolovoza 2021. godine u 17 sati, sjednicu uprave društva kao video konferenciju na ZOOM-u: https://t1p.de/vziz, a na kojoj je će se predstaviti posebno izdanje Riječi u kojemu je pretiskano nekoliko tekstova iz dosadašnjih izdanja i koji su svojevrsni  fatalni podsjetnik na traumu  građanskih ratova u Jugoistočnoj Europi. I ne samo tamo.

Posebno me veseli da vam, ispred Hrvatske kulturne zajednice iz Wiesbadena mogu najaviti kako će uroditi plodom višegodišnji napor oko izdavanja prijevoda romana Bojane Meandžije: Trči! Ne čekaj me…

Roman izlazi u nakladi poduzeća Wieser iz Klagenfurta, a bit će predstavljen na literarnoj tribini našeg društva u utorak 21. rujna 2021. godine.

Upornost je nadomjestila neznanje, a nekoliko privatnih donacija  i napose novčana potpora grada Wiesbadena doprinijelo je uspjehu.

Veselit će nas svako sudjelovanje u predstavljanju knjige, možda, a nadam se i u vašoj sredini.

Vaš/Tvoj doprinos, prijedlog, pa i kritiku možete uputiti na  predstojeću konferenciju – otvorenu sjednicu predsjedništva, a na koju Vas/Te srdačno pozivam.

Sudjelujte u našem radu!

Srdačne pozdrave s Taunusa,

Ivica Košak

Hrvatska kulturna zajednica /Ogranak Matice hrvatske Wiesbaden

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments