NA POMOLU NOVA SURADNJA

Pismo iz Karlovca obradovalo organizatore međunarodnog likovno-literarnog natječaja.

Na pošiljku diploma i zahvalnica djeci koja su sudjelovala na međunarodonom likovnom natječaju na temu “Mudrost osmijeha a ne podsmijeha”, organizatorima natječaja Ankici i Anti Karačić, našim umjetnicima iz Iserlohna, pismom se  javila Aleksandra Škrtić, profesorica likovne kulture u OŠ. Dubovac u Karlovcu.

“Poštovani, hvala Vam. Pratim Vas već duži niz godina, što i sami znate jer prijavljujem likovne radove djece ne Vaš natječaj. Prepoznala sam Vašu kvalitetu i hvale vrijedno je što radite na promicanju likovne kulture kroz dječji likovni izričaj. Kao što znate bila sam toliko slobodna da sam svojoj sestri Maji Raguž, koja radi na HRT, dala Vaš kontakt i s njom ste odradili suradnju. Ona Vas puno pozdravlja.

Drago mi je što ste mi ponudili da za sljedeću godinu predložim temu. Voljela bi ostvariti suradnju s Vama, te ću razmisliti i predložiti Vam ideju za sljedeći natječaj. Ja sam profesorica likovne kulture u OŠ Dubovac u Karlovcu i voditeljica kreativnih likovnih radionica u Udruzi CARPE DIEM.

Jako bi me veselilo da budemo domaćini Vaše sljedeće izložbe. Dajte mi nekoliko dana da posložim priču pa Vam se javim, odnosno da ne obećam nešto što neću biti u mogućnosti odraditi. Naime, Udruga CARPE DIEM ima svoj izložbeni prostor ali nije dovoljno velik za veću izložbu radova. Što se tiče škole u kojoj radim trebam razgovarati sa ravnateljicom, ona je na službenom putu i neće je biti još sljedeći tjedan.

U Karlovcu imamo veliku Galeriju Vjekoslav Karas ali i tu trebam  razgovarati sa kustosicom i njihovom ravnateljicom da li bi Vas ugostili. Postoji više alternativnih rješenja, nadam se da ću uspjeti dogovoriti i da ćemo ostvariti suradnju.

Karlovac je lijep grad sa puno zelenila, četiri rijeke i lijepom renesansnom Zvijezdom u centru grada, te tvrđavom Dubovac. Bilo bi mi jako drago da Vas ugostim i pokažem grad, svidjeo bi Vam se jer to je i rodni grad slikara Vjekoslava Karasa. 

Jako ste me obradovali i javit ću Vam se kroz nekoliko dana. Srdačan pozdrav, Aleksandra.”

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments