USPJEŠNA 4. POSAVSKA VEČER

Udruga Posavina Berlin e.V. organizirala 4. po redu Posavsku zabavnu večer humanitarnog karaktera.

prilog: uredništvo

Berlin/ Udruga Posavina Berlin e.V. je netom prošle subote organizirala 4. humanitarnu Posavsku zabavnu večer.

O tome kako je protekla ova zabava, Viola Šimić, predsjednica Udruge, rekla nam je sljedeće:

“Prvo, opet smo uspjeli! Ovo je bila naša 4. Posavska zabavna večer i bila je jako uspješna. Imali smo oko 500-550 goste.

Puno hvala mom timu: Darko Šoljić, Mira Kiš, Nela Jandric, Nadja Juritsch,Ivonna Kiš, Anđelko Jagnjić, Silvia Stowe (Pernull), Jasna Glavaš, Moreno Čabraja, Marco Melentijević, Bernadet Mudri i Antonija Grubišić.

Puno hvala svim sponzorima a pogotovo Anto Ljubas Autohaus Berolina, obitelj Čujić i Hertha BSC. Posebno veliko hvala našem Josipu Brekalu, nogometaš iz naše hrvatske reprezentacije koji nam je donirao za tombolu svoj dres i dvije karte za jednu utakmicu u Florenz.

Puno hvala za podršku od našeg veleposlanika Gordana Bakote i hvala našem voditelju Misije fra Zvonku Toliću.  Zabava je ove godine dobila potporu Središnjeg drzavnog ureda za Hrvate izvan RH.

Hvala puno pjevačima, to su Tomi, Dražen, Marko i Nele (harmonikaš) koji su odlično svirali i pjevali. I jedno veliko hvala za završen nastup mom prijatelju i pjevacu Mariu Mioču koji ponovo napravio prekrasnu atmosferu. Hvala svim gostima koji su došli, nadam se da se opet uskoro vidimo. Živjeli!”

Mario Mioč, pjevač, o nastupu u Berlinu:

Želim zahvaliti hrvatskom klubu Posavina Berlin e.V. na lijepom gostoprimstvu i na ponovnom pozivu da uveličam njivovo veselje. Iznimna mi je bila čast prisustvovati i uživati s tim divnim ljudima! Veliko hvala i prijedsjednici kluba Violi Šimić te svima u organizaciji koji su svojim doprinosom pridonijeli da se ova fešta održi na ovakav način! Hvala i svima koji su došli i podržali feštu! Vidimo se opet. Veliki pozdrav!”

Tomi Gelo s kolegama glazbenicima, Dražen, Marko i Nele:

“Od srca želim zahvaliti hrvatskom Klubu Posavina Berlin na povjerenju, da po prvi puta sudjelujemo u glazbenom programu Posavske večeri kao domaća berlinska grupa. Bila nam je velika čast biti dio te humanitarne večeri. Hvala svim dobrim ljudima, a pogotovo prijedsjednici kluba Violi Šimić na gostoprimstvu. Nadam se da su se gosti osjećali ugodno i da je bila svima lijepa fešta. Veliki pozdrav i do druge prigode ako bog da.”

Planirano je, prema riječima organizatorice Viole Šimić, da sredstva prikupljena organiziranjem ove Posavske zabavne večeri idu za Odžak u Bosni i Hercegovini, točnije, kao pomoć tamošnjoj Medicinskoj školi.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments