TRODNEVNO ROĐENDANSKO SLAVLJE

Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Berlin obilježava 40. obljetnicu osnutka i djelovanja.

Berlin/ Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica Berlin organizira od 2. do 4. svibnja sadržajan i lijep program povodom 40. obljetnice osnutka i djelovanja ovog udruženja, jedne od nastarijih hrvatskih zajednica u Europi.

Sav trodnevni program proslave obljetnice odvijat će se u Haus St. Vinzenz, na adresi Kolonnenstr. 39, 10829 Berlin.

Tijekom sva tri dana bit će organizirani seminari tradicijskog pjevanja i folklora za članove Zajednice i druge folkloraše. Ove seminare vodit će Tomislav Habulin i Marko Maričić.

U večernjim satima prvoga dana, u četvrtak, 2. svibnja u 19 sati će biti promovirana knjiga “Dva doma” Jasne Čapo.

U 20.30 sati je projekcija dokumentarnog filma docuMAJA – Moliški Hrvati (Udruga Hrvatsko Talijanski Mozaik Rim i Udruga Jedna musika – Molise).

Drugoga dana, u petak 3. svibnja u 19 sati je podjela medalja za sportsko natjecanje učenicima Hrvatske nastave Berlin a u 19.30 sati počinje radionica recikliranje kravate CroaTie (Udruga Hrvatsko Talijanski Mozaik Rim).

U subotu, 4. svibnja, trećega dana obilježavanja 40. obljetnice Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin, u 19 sati će početi svečana završna večer i domjenak za sadašnje i bivše članove Zajednice i pozvane goste.

 

 

 

 

 

4 1 vote
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments