VISOKA POBJEDA CROATIJE

piše: Ivo Dorotić
Berlin/ Općinska liga Berlin, I odjel, SD Croatia Berlin – TSV Lichtenberg  15:1 (3:0)

Golovi: Cakmack (4), Akar, Gucerer, Tacktumur svaki po 2, Uzuner, Chardi, Yetim, Bosnjaković plus Blech ag. svi za SD Croatiju, Gill 1 za TSV Lichtenberg.

SD Croatija je već na početku izgubila svog najboljeg strijelca, Uzuner se kod 1:0 za Croatiju povrijedio. Uzunerovi suigrači su bili šokirani njegovom ozljedom, tako da su u prvom poluvremenu postigli samo 3 pogodka.

Igrači trenera Šabanija su se u drugom poluvremenu razigrali i postigli još 12 pogodaka!  Ovaj protivnik nije toliko loš kao štoto konačni  rezultat pokazuje. Danas je Croatia pokazala tko je šef na terenu, momčad trenera Šabania je učvrstila svoju poziciju i kako piše Fu-Wo, teško je i zamisliti da će ispustiti prvo mjesto i da se neće vratiti u Zemaljsku ligu.

Do sada je SD Croatia u 16 kola, pobjedila 13 puta, jednom je odigrala nerješeno i dvije izgubila. Gol razlikoa je 83:26. Croatia ima i najboljeg strijelca u svojim redovima, to je Uzuner sa 26 golova prvi na tablici strijelaca, drugi Croatijin strijelac je Akar s 15 pogodak na dvanaestom mjestu na tabeli strijelaca.

Sljedeću utakmicu  naša ekipa ide u goste kod BAK 07 II. Tu sigurno neće biti tako lako, a doći će i do sudara dvojice braće, na  jednoj strani Croatijina polutka Ömer Taktumura, dok se na drugoj strani u golu nalazi njegov brat.   

BAK 07 II – SD Croatia: Poststadion, 10,30. Lehrte Strasse 59, 10557 Berlin, 10.02.2013.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments