ZASLUŽENI I PORAZ I POBJEDA

piše: Ivo Dorotić
Bezirksliga, 1.odjel, 23. kolo, Concordia Wittenau – SD Croatia  2:1 (0:1)

Golovi: 0:1 (36.) Uzuner; 1:1 (66.) N. Mann; 2:1 ((89.) Hoffmann.

Najbolji igrači: David i Danijel Schlezinger, Dagenkollbe, Schröder.- SD Croatia nitko.

Igrači SD Croatie moraju da shvate da nije dovoljno imati kockasti dres već da se za njega trebaju i boriti, a djelitelja (ne) pravde trebaju pustiti na miru i ne vrijeđati jer s time nanose štetu sami sebi.

Direktna crvena karta: 80. min Guerer (vrijeđanje suca).

Po mišljenju trenera Šabanija ovaj poraz je došao u pravo vrijme, jer njemu ne uspjeva više motivirati igrače, je su se igrače koji su umislili da sve mogu i znaju. Usprkos tome što je Concordia pružila najbolju igru u prvenstvu, Croatia u normalnoj formi, bodove nije trebala izgubiti. Vratar domaćina je jednom izvanrednom obranom u 90. min  spasio bodove svojoj ekipi. Concordia je u drugom dijelu bila puno bolja momčad, tako da je zasluženo osvojila sva tri boda.

Sljedeće kolo SD Croatia ide u goste kod SW Spandaua. Utakmica se igra u nedjelju 14. travnja u 11:15 sati, Im Spektefeld 27, 13589 Berlin.


Kreisliga A, 1. odjel 20. kolo, 
BSV Al-Dersimspor II – SD Croatia II  1:2 (1:1)

SD Croatia: Drnda-Beck (61. Periša), Buljan (64. Bürger), Vukadin, Sv. Trlica (79. Blažević), – Jurički, Pavić, Čalić, Carmara- Mijić-Sa. Trlica.

Sudac: Kühner (Concordia Wilhelmsruh), dobar.

Golovi: 1:0 (17.) Erdogan; 1:1 Mijić 11m; 1:2 (80.) Bürger.

Najbolji igrači: Erdogan, Karaduman-Jurički, Mijić.

Croatia je danas izborila jednu vrijednu pobjedu na stranom igralištu i učvrstila svoju poziciju u sredini tabele. Usprkos poraza Rezerve Dersimspora su i dalje na petoj poziciji.

Croatia je odmah na startu prikazala bolju igru, igru koja je bila ugodna za gledati. Nakon što su domaćini iznenađujuće poveli Croatia je bila šokirana, ali zahvaljujući “namjernom” igranju rukom  u kaznenom prostoru, što je bilo od strane suca ocjenjeno kao namjerno, on je pokazao na 11 metara. Odatle je Mijić loptu poslao u mrežu. Nakon povratka iz kabina Croatia je ponovo zaigrala kao i na početku i na taj način zasluženo osvojila sva tri boda. Strijelac drugog pogodka je bio Jocker- Patrick Bürger.

U subotu 14. travnja Croatia ide u goste kod Adlershofer BC II, igra se na Lohnhauer Steig, a utakmica počinje u 16:15 sati, 12489 Berlin.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments