RUTINSKA IGRA

piše: Ivo Dorotić

P1180086Pretposljednje kolo Bezirkslige BerlinVicktoria 89 II –  SD Croatia  2:0 (1:0)

Berlin/Tempelhof, igrano pred 100 gledatelja, gledatelji su mogli da vide posljednji put Victoriu 89 II, pod ovim imenom i u ovom sastavu.

SD Croatia: Guderski-Dakić, Smajić, Toktumur, Yetim-Guerer, Akar, Barač, Cakmak-Uzuner, Ohadi. Još su igrali: Sahin, Camara.

Sudac: Aydin, dobar.

Golovi: 1:0 (15.) Yetim, 2:0 (87.) Dakić.

Šabanijevi momci su danas igrali rutinski, ni manje ni više nego samo onoliko koliko im je trebalo za osvojiti prvo mjesto u Landesligi. Akar i Uzuner se danas nisu istakli, ali su na njihovo mjesto uskočili Yetim i Dakić. U drugom poluvremenuse se istakao vratar Guderski sa nekoliko lijepih obrana, a imao je i vratnicu i gredu na svojoj strani.

SD Croatia igra u nedjelju, 16. lipnja, na svom igralištu, gdje ugošćuje Stern Britz, utakmica počinje u 14,15 sati na Fridrich-Ebert-Stadion, Bose str. 21.

Pretposljednje kolo Kreislige A

Berliner VB 49 SD Croatia  3:5 (1:3)

SD Croatia II: Omrčen-Kapiszka, Martić, Vukadin, I Mijić, Jurilj-Majić, B. Milanović, Periša, Sa Trlica-Kujunđija. Još su igrali: Buljan, Burger, Pelivan.

Sudac: Hopfe, dobar.

Golovi: 1:0 (4.) Oberlaender, 1:1 (8.) Kujunđija, 1:2 (24.) Sa Trlica, 1:3 (36.) Periša, 2:3 (56.) Pagel, 2:4 (58.) Kujunđija, 3:4 (76.) Bredereck, 3:5 (87.) Kujunđija.

Najbolji igrači: Sigewaser-Kujunđija.

Rezerve SD Croatie su igrali od prvo minute na pobjedu, jer im je ona osiguravala opstanak u Kreisligi „A“. Za VB 49 je sve već prije bilo riješeno.

Upravo tako je i igra tekla. Ton igri je davao stari lisac Dario Kujunđija. Dok njegov pogodak za 5:3 mora da je bio tako lijep i efikasan, kada ga je i trener domaćin posebno opisao: Volej udarac iz mrtvog kuta u suprotnu stranu vratiju.

Posljednju utakmicu je SD Croatia II slobodna i već ima osigurani opstanak.

SD Croatia Futsal je ponovo izgubila, ovog puta protiv Herthe BSC sa 2:1.

Što da kažem, ništa nova na futsal terenima.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments