POBJEDA ZA COPYSTAR

tekst i foto: Sonja Breljak
216Berlin/ Ekipa Copystar je osvojila pobjednički pehar na tradicionalonom, osmom po redu, Turniru svetom Anti, održanom u organizaciji SD Croatia Berlin.
Drugo mjesto je pripalo ekipi Grgić Bau a treće nogometašima ekipe Cafe Monaco. 

Tijekom turnira je odigrano 40 sureta. Sudjelovalo je 12 ekipa podijeljenih u dvije skupine.

Skupina A: Livno Chicago Sportbar, Copystar, Banja Luka, Mastiok Gm, Dević, Grgic Bau. I skupina B: Cafe Monako, NK Siroki, SD Croatia Ü40, Autohaus Marković, Restaurant Boccacelli i IC Bauconcept GmbH.

Prvoga dana natjecanja krug najspretnijih i najsretnijih, je sužen. A natjecalo se i osam ekipa najmlađih iz skupine F Juniori. Drugi, nedjeljni dan, kada je bilo i više gledatelja nego li prvoga dana, donio je razrješenje dileme tko je najbolji. Do odgovora se pak stiglo udarcima s bijele točke, jer regularni tijek utakmice nije dao pobjednika iz finalnog susreta Grgić Bau protiv Copystar (neriješeno 1:1). Sigurnija noga pri izvođenju, donijela je i slavlje pobjednika (Copystar) kao i žalost poraženog (Grgić Bau).

Pehar za fair play pripao je ekipi Dević. Najbolji vratar je Daniel Schwiegergrol a najbolji igrač je Ivan Grgić iz ekipe Grgić Bau.

Tijekom drugog dana održavanja Turnira, i prva ekipa SD Croatie je odigrala zadnji ovosezonski susret. SD Croatia je nadigrala protivnika, o čemu svjedoči i rezultat od 15:0 za Croatiju. Time je, a to je bilo jasno i prije ovog susreta, SD Croatia prešla u viši rang natjecanja, u Landesligu.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments