MARTININA PRILIKA

Martina MiladinovićNaša nova,  mlada suradnica, sedamnaestgodišnja Martina Miladinović je iz Slavonskog Broda, točnije, u Brodu je rođena a živi nedaleko, u Donjim Andrijevcima. Da nam se Martina javila, zahvaliti je našem suradniku Antoniju Gavranu. Eto, mladi dolaze za mladima.

Martina nam između ostalog piše: – Trenutno pohađam  Gimnaziju Matije Mesića u Slavonskom Brodu sa željom da svoj životni put okrunim titulom liječnika. Literarnim radom se bavim dugi niz godina. Prvi su radovi nastali uz poticaj nastavnika u osnovnoj školi.

Trenutnu podršku i vjernu publiku pronalazim u svojim roditeljima, prijateljima i drugim mladim pjesnicima iz svog mjesta. Susrela sam se sa oblikom medijskog rada te mogu reći da mi nije stran. Pisala sam za brodski ‘’Matt-Portal’’,u sklopu Matt-Produkcije’’. Napisala sam na desetke pjesama, što ljubavne što socijalne i društvene tematike te su neke od njih objavljivane u časopisu ‘’Otrovno pero’’.

Život mi je ispunjen mislima koje kontinuirano slažem na papir.  Boravim u maloj sredini gdje se za priliku vlastitog izražaja moram teško boriti. Pjesništvo ne može razumjeti svatko te sam puno puta naišla na zatvorena vrata. Nadam se da će s Vama biti drugačije!

Bit će drukčije Martina. Vrata su Ti otvorena, ovo je Tvoja prilika …šaljemo riječi dobrodošlice i čekamo nove Martinine priloge. /Uredništvo/

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dubravka Borić
10 years ago

Dobro došla i družila se s kolegama po peru na ovom portalu, koji je i meni donio – samo dobre vibracije.

Antonio Gavran
Antonio Gavran
10 years ago

Bravo Martina! Dobro nam došla 🙂