REIKI ENERGIJA I POSLOVANJE

 piše: Dražen Katić
Reiki-koriceKorištenjem Reiki energije jačamo našu intuiciju.

Zašto nam je intuicija bitna?

Poznato je da u visokom (Top menadžmentu) menadžeri većinu odluka ne donose racionalnim zaključivanjem nego intuitivno!

Top menadžment je najviša razina menadžmenta. On donosi najvažnije odluke za koncern i odgovoran je za njegovo poslovanje.

Što je to zapravo intuitivno, a što racionalno odlučivanje?

Evo jednostavan primjer! Odlučili smo ići u šetnju šumom. Put nam nije poznat ali vjerujemo da se nećemo izgubiti. Nakon dužeg vremena glavni put na kome se nalazimo račva se (razdvaja) u dva dijela. Kojim dijelom krenuti?

Razum će nas pokušati orijentirati prema mahovini, suncu ili zvijezdama ako je već pala noć. Također će naš razum zapovjediti da izvadimo iphone iz džepa  i preko GPS-a pronađemo put kući.

Intuicija će nam tiho reći “kreni lijevo ili desno”.

Koji ćemo odgovor poslušati? Racionalan ili intuitivan?

Intuicija je sposobnost osjećanja (primanja) signala u vezi rješavanja nekog problema. Intuitivni signal, odnosno prvi signal koji dobijemo iz podsvjesnoga  je uvijek ispravan. Ljudi intuiciju često poistovjećuju sa “osjećajem iz trbuha”!

Čovjek kao medij uvijek dobije ispravan intuitivni signal (odgovor na problem ili situaciju). Mi ćemo taj signal ispravno interpretirati samo ako smo mi kao prijemnik sposobni primiti informaciju.

Ne moramo biti Top menadžer da bi koristili blagodati Reikija. Ako smo zaposlenik  u tvrtci intuicija će nam dati jasan znak kada je povoljan trenutak da porazgovaramo sa našim šefom u vezi povišice ili unapređenja na poslu.

S druge strane ako smo vlasnik tvrtke intuicija će nam pomoći da prilikom zapošljavanja nove radne snage odaberemo ispravne kandidate.

Psiholozi tvrde da u razgovoru za posao odlučuju prve tri sekunde. Prakticirajući Reiki energiju ona će nam pomoći da prve tri sekunde zasvijetlimo u pozitivnom izdanju i u konačnici dobijemo željeno radno mjesto.

Poslovnim ljudima Reiki energija je od neprocjenjive vrijednosti. Reiki energijom se vrlo efikasno otklanja stres koji smo tijekom radnog dana nakupili. Pojačana intuicija će nam pomoći prilikom ispravnog odabira poslovnog partnera, prilikom donošenja odluka o poslovnim investicijama, proširenju proizvodnje, ali i zatvaranju poslovanja ako je to neophodno i jedini ispravni put.

Reiki je prava blagodat za poslovne ljude. Korištenje Reiki energije u poslovanju je samo jedna od interesantnih tema koje obrađuje novoizdana knjiga: “Radost života kroz Reiki”!

Izdanje knjige je dostupno na hrvatskom jeziku preko izdavačke kuće “epubli GmbH”. Knjiga je objavljena u standardnom (papirnatom) formatu i kao e-book izdanje u PDF formatu. Objavljene knjige možete pogledati pod sljedećim linkom:

http://www.epubli.de/shop/autor/Drazen-Katic/6916

 Puno radosti prilikom čitanja!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments