TEME ZA BUDUĆNOST

NOVA KNJIGA

Dražen Katić: “Modernom ekonomijom u bolju zajedničku budućnost”

korice knjigeBez obzira jeste li profesor ekonomije, političar, poduzetnik ili potrošač ova jednostavno napisana knjiga dati će Vam uvid u ekonomsku problematiku današnjice i moguća riješenja krize.

Knjiga je isprepletena mnogobrojnim primjerima iz poslovnog i privatnog života autora. Ona na zanimljiv način informira o mnogobrojnim životnim područjima koja su bitna za svakog od nas.

Pored potrošača, te malog i srednjeg obrta, knjiga obrađuje globalnu problematiku ekonomske krize u Republici Hrvatskoj. Nudi određena riješenja i ideje. Bavi se nezaposlenošću mladih, volonterskim radom, modernom industrijom, naprednom edukacijom, etikom u poslovanju, ekonomijom budućnosti i mnogim drugim interesantnim temama.

Knjiga obrađuje pitanje resursa kao i njihovo korištenje u budućnosti. Bavi se pojmom održivog razvoja sa jakom tendencijom na ekološku komponentu. Razmatra modernu poljoprivredu, turizam i industriju.

Knjiga govori i o temama od kojih moderno društvo okreće glavu.

Izdanje knjige „Modernom ekonomijom u bolju zajedničku budućnost“ dostupno je na hrvatskom jeziku preko izdavačke kuće „epubli“ (www.epubli.de). Pored standardne (uvezane knjige) izdanje je dostupno i u e-book formatu (PDF) po vrlo povoljnoj cijeni.

Obadva formata knjige mogu se pogledati pod ovim linkom.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments