NASTAVAK ŽALOSNE PRIČE

piše: Sonja Breljak
zvonko_culinaPrije točno mjesec dana, kolega Emil Cipar izvijestio  je u kolumni o jednoj (eh, da je samo jedna!) žalosnoj hrvatskoj priči.

Naime, Zvonko Čulina, dragovoljac Domovinskog rata, hrvatski branitelj iz Nove Gradiške javno je progovorio i poručio kako bi prodao i vlastiti  bubreg jer je na to prisiljen u nemogućnosti prehraniti obitelj. Stvarno žalosna priča.

E, sad ta priča ima i nastavak i prijeti da postane još žalosnija. Zvonko Čulina nam se javio  i dostavio preslik poziva kojim se poziva u policijsku postaju na razgovor radi sumnje u činjenje kaznenog djela, trgovanja ljudskim organa. Eto!

A, ja paradoksa!

Državi u kojoj se to sve događa -ništa! Onima koji ju vode -ništa! A jadnima i slabima prinuđenima na korake očajnika -kaznena prijava!

Zbog očaja prodajem bubreg jer nemam od čega živjeti, a ne zbog trgovanja dijelovima tijela, smatram da ovakav način prodaje bubrega nije trgovanje već je očaj zbog toge jer ne mogu skrbiti o svojoj obitelji, jer država ne skrbi o hrvatskim braniteljima a to joj  je dužnost, piše Zvonko Čulina.

Baš paradoksalan nastavak “jedne žalosne hrvatske priče”.

Za one koji žele kontaktirati Zvonka Čulinu, potrebni podaci su ovdje: e mail zculina65@gmail.com, mobilni telefon: 099/ 654 97 67.

A tekući račun na koji možete pomoći: IBAN : HR2523900013290146398,  SWIFT : HPBZHR2X – Hrvatska poštanska banka,

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments