APEL INICIJATIVE U IME OBITELJI

Svatko radi svoje, a ja ću svoje

Na redakcijski mail-box stigla je poruka Inicijative U ime obitelji. Prenosimo ju u cijelosti:

Poštovani,

iz Hrvatske se eto čuju mnogi glasovi – svatko radi svoje, a ja ću svoje.

Šaljem vam informaciju za sve one koji vas budu pitali:

I na sam dan Referenduma hrvatski građani koji žive u inozemstvu, A NEMAJU PREBIVALIŠTE u RH – mogu ostvariti svoje pravo u svim diplomatsko-konzularnim predstavništvima iako se nisu registrirali do 20. XI., ali samo uz predočenje hrvatske putovnice ili domovnice i važećeg stranog identifikacijskog dokumenta;

Nadam se da niste zaboravili podsjetiti sve vaše prijatelje, znance, susjede – hrvatske državljane da izađu NA REFERENDUM i sudjeluje u ovoj velikoj odluci hrvatskoga naroda.

Srdačan pozdrav i javljajte nam se na naše stranice s iskustvima, fotografijama sa Referenduma i događajima oko Referenduma.

Srdačno vas pozdravljam iz Hrvatske iz Zagreba gdje je snijeg počeo polako padati.

Inicijativa U ime obitelji

Koordinator za inozemstvo

Mirjana Anđić

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
10 years ago

Nikako mi nije jasno, tko i koja to inicijativa ima pravo govoriti u ime cjelokupne hrvatske obitelji.A, kaj oni koji su upravo radi prehrane obitelji odputovali u tuđi svjet,pojedini uzeli za vrijeme Juge i strana državljanstva,upravo kako bi prehranili obitelj i dobili u tim zemljama bolja i kvalitetnija socijalna,radna i gospodarska prava.A poznato nam je da sve više novih mladi,obitelji i pojedinaca napušta Hrvatsku.Bilo bi ne razumljivo da ti ljudi o Hrvatskoj nemaju baš niš za reći.

Mirela Bajlović Marasović
Mirela Bajlović Marasović
10 years ago

Bez uvrede Carinik, ali mislim da smo mi u Hrvatskoj već jednom davno čuli taj glas…što nam je dobro donio?!…Barem je sad Sanader iza rešetaka…šteta što je sam! Vladajuće garnitire…mi nažalost imamo uzaludne izbore…biramo uvijek…kako bi rekli…gamad iliti nije govno, nego se pas posra!

Carinik
Carinik
10 years ago

Po toj logici jer su hrvati i sastavni dio naše države! U nju su ulagali i ulažu! Strah Vas je Dajana, kao i trenutne vladajuće garniture, čuti glas naše dijaspore koja je hvala Bogu u velikoj većini ZA!!!