VJERNICIMA KOJI MISLE DA TO JESU

Poštovani vjernici koji mislite da to jeste,

ONIMA KOJI NEMAJU MIRA (5.dio) …vidi ostale dijelove

piše: Dražen Radman
vjernici pred križomŠto drugo reći nego da bi bilo od ključne važnosti za Vas da se konačno suočite s duhovnom istinom o sebi, tj. kako Vam Vaš površni i ritualni religiozni život neće niti za milimetar pomoći da ugodite Bogu. Sve dok se ne obratite Isusu Kristu, odnosno dok On ne postane Vaš osobni Spasitelj, Vaša Istina i Vaša najveća ljubav, svaka će Vaša nabožna aktivnost, ma koliko iskrena, biti nekorisna, uzaludna i zavaravajuća.

Stoga, neka biste u događajima i razmišljanjima koji će uslijediti u Vašem životu (ili već jesu), a posebno u nevoljama, bolestima, unutarnjim tjeskobama itd., prepoznali Božje djelovanje i poziv. Neka biste mu došli ponizna i otvorena srca, tražeći oprost za svoju dugogodišnju nevjeru.

Neka biste duhovno oživjeli, pa makar i u posljednjem trenutku, kako biste dobili blagoslov dubokog mira Božjeg. I Vaša bi se duša razveselila, bez obzira na okolnosti u kojima obitavate.

To je ono vrijeme kada čovjek napokon vidi i shvaća da je ono što Isus govori vrjednije od bilo kakvih običaja i stoljetnih tradicija. Jer pred Boga nam je najprije doći, a ne pred naše pretke.

”Oni što vode narod taj, zavode ga, a koji se vodit daju, propali su.”   (Izaija 9:15)

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments