SUSRET NA RADIO VALOVIMA

 Sonja Breljak
pružene-rukeOd starih prijatelja i suradnika iz Zagreba, dobili smo ponudu za zajedničku radijsku emisiju uživo. Evo što nam o tom večerašnjem susretu na valovima piše Tatjana Rau, urednica Redakcije na hrvatskom jeziku Glasa Hrvatske HRT-a.
Dobrodošli u program Glasa Hrvatske, Međunarodnog programa Hrvatskoga radija!
 
Mjesec ožujak u našem je programu proglašen ”Mjesecom dobrih djela”!
Tako kroz emisije povezujemo domovinsku i iseljenu Hrvatsku na način kao što to divno ilustrira Hrvatski glas Berlin – ”Putom dobrote” fra Mire Babića u Keniji.
Stoga smo naše prijatelje i suradnike – Sonju, Emila i fra Miru pozvali da nam se pridruže u četvrtak, 6. ožujka, u emisiji Hrvatima izvan domovine, koja se emitira na Glasu Hrvatske i na Prvom programu Hrvatskoga radija od 20 sati i 15 minuta do ponoći.
 
Pozivam sve suradnike i prijatelje portala Hrvatskoga glasa u Berlinu da budu s nama i prate nas – na valovima Prvog programa ili na Glasu Hrvatske putem interneta i satelita, te Facebooka i Tweetera, da zajedno pođemo jednim multimedijalnim hrvatskim ”putem dobrote” i razmijenimo ”koju” za dobrobit sviju nas, a posebice onih kojima je pomoć potrebitija nego nama.
 
Od Glasa – Glasu, pregršt toplih pozdrava!
 
U ime našega multikulturalnog i multimedijalnog tima:
Tatjana Rau, urednica Redakcije na hrvatskom jeziku Glasa Hrvatske HRT-a.
Dakle, do slušanja večeras na radio valovima!
Uredništvo Hrvatskog glasa Berlin
0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments