ŠTETA BODOVA

Landesliga Berlin, 17. kolo, 1. odjelSD Croatia Berlin – Friedeno TSC   2:2 (1:0)

tekst i foto: Ivo Dorotić
P1200297Berlin-Tempelhof, igrano po lijepom vremenu na umjetnoj travi, pred oko 100 gledatelja.

SD Croatija: Stillenmunkes – Helfert, Toktumur, Z. Milanović, Kalajica – Beier (79. Dakić), Vukadin (C), Schrödter, Ohadi (76. Cakmak) – Podrigala (90. Jurilj), Uzuner.

Sudac: Özokaya (1. FC Schöneberg), dobar.

Strijelci: 0:1 (20.) Knaack, 1:1 (57.) Uzuner, 2:1 (61.) Toktumur, 2:2 (90.) Rentmeister.

Najbolji igrači: Toktumur, Vukadin i Podrigala – Sey.

Igrači kapitena Vukadina su danas ostali bez važnih bodova i zato su napustili vrlo važno drugo mjesto. Prvih dvadeset minuta smo gledali odličan nogomet od domaće ekipe, ali neugodni protivnik je u prvom naletu na Croatijina vrata uspio povesti sa 1:0. Dosta krivice snosi inače dobri vratar domaćina. Naime, nije uspio  uhvatiti loptu već ona odlazi u korner a nakon nabacivanja sa ugla, gosti dolaze u vodsvo.

Croatia i dalje ima više od igre, ali to nije igra iz prvih 20 minuta. U ovoj rastrganoj igri Schröder ima izvanrednu priliku. Odlično je proigran od Uzuner, ali on sa samo par metara,  iz mat situacije, pogađa vratnicu.

Na pauzu se otišlo sa 1:0 za neugodne goste. U drugom poluvremenu gledamo istu igru. Croatia napada i stvara prilike, ali nikako da postigne pogodak. Konačno u 57. minuti Uzuner poravnava rezultat. Samo 4 minute kasnije vižljasti Toktumur svoju ekipu dovodi u vodstvo. Croatia i dalje ima igru u svojim rukama, ali nikako da postigne, važni, treći pogodak.

Ono što oni nisu uspjeli, pošlo je za nogom gostima u posljednjim sekundama utakmice, tako da je Croatija izgubila 2 važna boda u borbi za prvo mjesto.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments