POBJEDA ZA “COPYSTAR”

tekst i foto: Sonja Breljak
069Berlin/Nogometa je u ovaj nedjeljni dan bilo na sve strane (što na TV-u što uživo) pa daj ti okupi dovoljno ekipa i gledatelja, maka r  to bio i tradicionalni Turnir svetog Ante SD Croatije Berlin, koji inače okupi poprilično i sudionika i znatiželjnika.

Eto, ove godine, na 9. po redu Turniru, bi tek osam prijavljenih ekipa pa se turnir održavao  jedan umjesto uobičajenih, dva dana.

Pa ni vrijeme se ove godine nije bog zna šta pokazalo, nadvili se tamni oblaci, pomalo kišilo a i zahladnilo u Berlinu. Sve u svemu, bilo je i boljih izdanja ovog turnira. No, organizator je učinio svoje, turnir je uspješno priveden kraju. Sudjelovale su ekipe: Tomislavgrad, Autoservice Vuković, MNK Široki, Bestattung Milojević, Copystar, Grgić Bau, Cafe Monaco i Mastiok GmbH.

Prvo mjesto je osvojila ekipa Copystar. Pehar za drugo mjesto pripao je ekipi Tomislavgrad dok je treće mjesto osvojila ekipa Autoservice Vuković.

Pehar za feir play pripao je ekipi Grgić Bau. Pehare su najuspješnijima predali, predsjednik SD Croatije, Josip Begić i Mato Omazić, dugogodišnji organizatori ovog Turnira.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments