KOMENTAR TJEDNA

Komentari ispod teksta Emila Cipara  –“Kako Vas nije sram gospodo”
Download4411
Andrija Josip Prpić/12.07.2014./ Dragi naši, jel Vi znate što se s Emilom dogodilo i gdje se on nalazi ?

Vi to možda ne znate, ali obično kad netko bez najave Vama na bilo koji način poznat a svakodnevno uobičajeno vrlo aktivan, iznenada nestane, obično se automatski odmah pomisli da mu se nešto negativno dogodilo !

Pa Vas molim, da ukoliko imate saznanje gdje je i što je s našim dragim neustrašivim apsolutno uravnoteženim, vlastitom glavom mislećim, razmišljajućim i analizirajućim, neovisnim, nepotplaćeničkim, a javno djelujućim superpozitivcem Emilom (sve u bilo kakovom obliku javnog života i događanja u državi RH takoreć nepostojeće javne na djelu vidljive ljudske karakteristike, pa i za one najveće optimiste čista SF), da to na njegovoj FB strani njegovim FB prijateljima čim prije date do znanja, kako bi se onda znali ravnati ili ukoliko je na primjer u kakvoj bolnici na oporavku, da mu mogu dati koju god podršku, koja je već iz njihove osobne pozicije moguća i dragom nam Emilu našem potrebna i prikladna.

Na Vašem trudu unaprijed zahvaljuje

Andrija Josip Prpić iz Geroldswilaca CH

Subota, 12.07.2014; 15:00h

Administrator/12.07.2014./ Dragi naši čitatelji, kakvo bismo mi bili uredništvo kad ne bismo znali gdje nam je jedan od dva urednika. Spomenusmo to i u nedavnom tekstu pod ovim linkom.
Dakle, još jednom, ne brinite, Emil je kod obitelji u Njemačkoj, u principu trebao je provoditi ugodno vrijeme s unučicom Linom ali eto nešto prije polaska, dok je kosio u vrtu u Bartolovcima, pa kasnije malo pokisao, steglo u leđima pa ne pušta.

E, sad, tako je to kod Nijemaca …terapija ova pa ona i tako dalje, nešto je bolje, čujemo se s Emilom, nadamo se bit će dobro i da će nešto kasnije hrvatsko sunce i more pomoći još više pa da će nam se uskoro vratiti u istom, njemu svojstvenom, slobodomislećem stanju.

Pozdrav svima koji pitaju poslao je. A i On i mi zahvaljujemo na brizi i pitanjima.

Uredništvo Hrvatskog glasa Berlin

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
DUBRAVKA bORIĆ
DUBRAVKA bORIĆ
9 years ago

Emile, želim ti brzo ozdravljenje i sve najbolje.

Josip Mayer
9 years ago

Sve najbolje Emilu i brzo ozdravljenje,
to bi bile i moje želje.

Milica Schmidt
Milica Schmidt
9 years ago

Želim Emilu brzo ozdravljenje i nadam se da nije nešto preozbiljno. Ugodno ljeto želim! Srdačan pozdrav! Milica