ZAHVALNI ZA POBJEDU

Marin_Cilic_2012Povodom pobjede na teniskom turniru US Open 2014., Daria Krstičević, predstojnica Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske uputila je čestitku hrvatskom tenisaču Marinu Čiliću.

U čestitki stoji:

Ovim putem želim Vam, u ime Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, kao i u svoje osobno ime, od srca čestitati na velikoj pobjedi u finalu US Opena 2014. i osvajanju svog prvog, no sigurna sam ne i posljednjeg, Grand Slam turnira.

Vaša pobjeda na jednom od najvažnijih svjetskih Grand Slam turnira učinila je sve nas u Republici Hrvatskoj, ali i Hrvate diljem svijeta ponosnim te je još jedanput pokazala hrvatsko jedinstvo i zajedništvo. Riječi potpore, te želje i molitve za pobjedu ujedinile su Hrvate diljem zemaljske kugle – od Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine do daleke Australije i Afrike.  

Vaš veliki uspjeh, također je podsjetio i na značaj i doprinos Hrvata koji su rođeni ili koji žive izvan Republike Hrvatske, no koji Lijepu našu nose u srcu.

Uvjerena sam da ćete i dalje postizati vrhunske sportske rezultate na ponos i radost Hrvata u i izvan Republike Hrvatske“.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dorotic Ivo
Dorotic Ivo
9 years ago

Marin je imao sreću da mu je Goran usadio svoju životnu filozofiju: Igraj a ne radi tenis i ne slušaj svaku ne doronamjernu, jer Goran je prošao tu gorku školu i njrga je spasilo to da je bio veliki spličo, znam o ćemu govorim radio, učio, igrao i živio sam u tom neponovljivom gradu, gdje se djete kod poroda opredjeli za bile, to potvrđuju i posjete utskmicams ksd čitv stadion kao jedan pjeva. Finale Torcidina futsal kupa pratilo je ni manje ni više nego 6000 gledatelja, a koliko ih dođe Dinamu. Ništa protiv Dinama ali to sučinjenice. Ovaj grad, Dalmacija… Read more »