KOMENTAR TJEDNA

Komentari na tekst “Kad moji dolaze”

Komentar tjednaSlavica Klimkowsky/18.09.2014./ Već krajem prosinca 2012. godine smo moj suprug i ja doživjeli Evelin Novak u ulozi Pamine u Staatsoper im Schiller Theater. (Predstava je bila rasprodana deset mjeseci prije i bili smo sretni, da smo uspijeli kupiti poslijednje dvije karte, naravno – u zadnjem redu!)

Poslije “Zauberflöte” smo otišli u restoran “Papageno” i smijali se toj slučajnosti. Tamo sam jos jednom pogledala u program, pročitala ime Evelin Novak i rekla mom suprugu, koji predivan glas je imala Pamina i kako su ti Novaki muzikalni, jer je moja čitanja sa Autorenforumom u to vrijeme pratio Franz Novak, jedan mladi, talentirani njemački jazz-Pianist.

Evelininu biografiju nisam pročitala, niti u jednom trenutku pomislila, da bi ona mogla biti “naša”. Ali dok sam procitala Tvoju reportažu u Hrvatskom Glasu Berlin, draga Sonja – zasvjetlila je i moja lampica. Hvala “našoj” dragoj Evelin za Violettu, za prijem, a najviše za njenu veliku srdačnost!

 

Zdenka Gleißberg/18.09.2014./ Bilo je divno i hvala tebi draga Sonja što smo imali prilike vidjeti tako lijepu predstavu sa jednom predivnom, sopranisticom i jos k tome Hrvatica.
Eto ovdje u tuđem svijetu, za nas i nije više tudi, učini nas ponosnim za ono što jesmo i od kud dolazimo.

Sad vidim što smo propustile ja i moja prijateljica, mi požurile kući, a priliku da se ovjekovječimo sa jednom velikom umjetnicom izostavile ….

Sve najbolje u budućoj karieri i uspješnom radu našoj Evelin, a tebi draga Sonja jos jednom fala.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments