“KRLEŽINE” PROSLAVE

tekst i foto: Josip Mayer
SAM_7499
Fellbach/ Društvo  hrvatskih građana Miroslav Krleža-Fellbach je nakon uspješno proslavljene već tradicionalne Banske večeri,uspješno organiziralo i tradicionalnu Božićnu proslavu.

Pozvani su bili uz članove kluba i mnogi prijatelji i poznanici te ljubitelji hrvatske zabavne i narodne glazbe, koji inače, vjerno podržavaju klub.

Za ugodnu večer uz glazbu, pobrinuo se već poznati glazbenik i predsjednik društva, Ivica Maletić, uz svog glazbenog kolegu, Juru Miletića, inače iz Novog Vinodolskog, uz čiju pjesmu i glazbu se osjetio i dašak primorskog ozračja.

Zamjenik predsjednika, Zvonko Pintar je preuzeo ulogu poslužitelja što on i inače povremeno rado i vrlo vješto čini, sa velikom voljom i u razgovoru i uz šalu sa članovima i prijateljima društva..

Uz odojak i druga domaća jela i pića, koja su pripremile vrijedne domaćice, servirali su se tu i domaći pečeni kolači.

SAM_7489 (1)“Krležin”  Božićna proslava je bila vrlo   vesela, uz plesni zabavni ritam, polku, tango, sving i druge plesne i glazbene vještine, ni domaće kolo nije izostalo, ma koliko god se plesači od ritma, glazbe i plesa, umorili.

Društvo  hrvatskih građana. Miroslav Krleža-Fellbach Schondorfer Str.33 – 70736 Felbach Tel:0711-5782 761 najavljuje  u prostorijama Doma i doček Nove 2015. godine. Aperitiv, bogat švedski stolu,uz razno razne domaće specijalitete, a poslije pola noći i domaći gulaš.

Za veselo raspoloženje pobrinut će se „Ivo,-s Band“

Sve ovo za samo 35€ po osobi.

Rezervacije najkasnije do 27.12. na gore navedenu adresu.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments