POBJEDA JE POBJEDA

Landesliga 2. odjel, 17. kolo: Brandenburg 03 – SD Croatia-Berlin e.V.   0:1 (0:0)

tekst i foto: Ivo Dorotić
P1000110Berlin/ Charlottenburg:
igrano na vrlom lošem travnjaku, više livadi nego travnjaku, pred oko 45 gledatelja. Većinu su činili gostujući navijači.

SD Croatia: Kopmann – Helfert, Toktumur, Demir, Malik – Vukadin, Ergiligür – D. Beier, (62. N. Beyer), Schrödter, Kiyak (81. Ohadi) – Salantur (71. Uzuner).

Sudac: Qualmann (SC Staakenn), njemu kao i igračima je loš teren stvarao probleme.

Najbolji igrači: Kofler, Porschikatis – Vukadin (u momcadi kola), Helfert, Ergiligür.

P1000109Momci trenera Wilkea su skoro čitavo prvo poluvrijeme loptu imali u svom posjedu, ali nisu stvorili ni jednu jedinu priliku za pogodak. Visoko nabačene lote pred gol protivnika suvereno je pokupio vratar domaćina.

Igra je u drugom dijelu  izgledala sasvim drukčije, stvarale su se prilike, ali česti protivnik je bio i loš teren.

Najbolju priliku je imao desni branič Helfert, koji je iz neposredne blizine loptu poslao pored vratnice. Par minute kasnije je isti igrač loptu nakon izvanredne akcije poslao neobranjivo u mrežu. Da je rezultat ostao samo 1:0 najveću zaslugu snosi  vratar domaćina, Kofler, a sa samo malo nesreće za SD Croatiu mogao je domaćin i poravnati.

P1000104U ovom kolu mnogo toga je išlo na stranu SD Croatije, koja je sada izbila na prvo mjesto.  U nedjelju igra protiv drugog na tabeli i to je utakmica koja donosi takozvanih, 6 bodova.

Danas se razmatra žalba Fortune Biesdorf, da li će se igrati nova utakmica ili prva riješiti 6:0 u korist Fortune Biesdorf. Već jednom je riješeno da se igra nova utakmica, nadajmo se da tako biti i ovog puta, jer Croatia nije bila kriva sto je sucu pozlilo.

Nedavno zadobijena povreda Cristopfera Bräuera je teška i od terena će ga odvojiti 6 mjeseci.

Sljedeća utakmica se igra u  nedjelju 01.03.2015.  SD Croatia ugošćuje SF Johannisthal, na igralištu u Bosestr. 21, 12103 Berlin, sa početkom u 14:30.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments