OSNIVAČKA SKUPŠTINA HAJDUKOVACA

Berlin/ Prema informaciji koju smo dobili od Roberta Topića, dopredsjednika DPH Stuttgarta & člana Inicijativnog odbora DPH-a Berlin, u četvrtak 22. listopada će u Berlinu biti osnovano “Društvo prijatelja Hajduka”. 

Dobili smo pismeno odobrenje HNK Hajduka, t.j. odjela za članstvo, da krenemo s osnivanjem registrirane udruge po njemačkom zakonu, što je ujedno i preduvjet da bi s Hajdukom mogli potpisati službeni ugovor o suradnji. U tu svrhu je formiran Inicijativni odbor DPH-a Berlin koji je krenuo s realizacijom te dogovorio termin i lokaciju za održavanje osnivačke skupštine.

Osnivačka Skupština će biti u četvrtak, 22. listopada u 21:00 sati u kafiću “Monaco” (Mansteinstraße 17 u Berlinu, nedaleko od S-Bahn stanice Yorckstraße)

Pozivamo sve vas da dođete u što većem broju. Budite nazočni na svečanom osnivanju udruge odnosno vašeg DPH-a! Uz osnivanje vas čeka ugodno druženje s istomišljenicima, popraćeno pjesmom i ćakulom o našem voljenom klubu! Slobodno pozovite i vaše prijatelje / poznanike Hajdukovce!

Hajdučki pozdrav, u nadi da se vidimo i osobno upoznamo, stoji u pismu koje je potpisao Robert Topić.

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments