IZOBILJE KREATIVNOSTI

IMG_5483Iserlohn/ U subotu 05.12 2015. u Wili Iserlohn otvorena  je skupna izložba članova KV Iserlohn.

Izložbu je otvorio gradonačelnik grada Iserlohna.

Naš Ante Karačić je od 2010. član ovog udruženja i redovito s njima izlaže.

Ovo je deveta po redu izložba Ante Karačića ove godine. U prosjeku gotovo svaki mjesec po jedna i to na renomiranim mjestima: muzejima ili renomiranim galerijama sa odgovarajućim katalozima i medijskim praćenjem.

Ante Karačić se umjetnošću počeo baviti početkom 2009. godine. Do sada je izlagao u Hrvatskoj, BiH, Srbiji-Vojvodini, Njemačkoj, Austriji, Kini i Koreji.

Izrađuje drvene objekte, drvene i metalne skupture.

Član je: Kunstvereina Iserlohn i Dortmund, Arttotala-Zadar, ICAA21 Seul Korea, Atelier EL-Kordy Bec i Croart Subotica

Uporedo radi više ciklusa koje je do sada izlagao: Recesija ali ne i depresija, Forme i oblici Ante Karacica, Dijalog, Čeznem da te zeznem. U nastajanju su ciklusi Efekat narandžine kore, Malo klasike i malo romantike i Print grafike na platnu drvenih objekata.

Osnova svega je kreativnost koje ima u izobilju, zatim profesionalnost i marketinški pristup. Ponekad te kreativnosti ponestane, onda se ponovo vrati izradi križeva s kojima je u stvari i počeo i to u drvetu i metalu.

Poslije ove devete po redu izložbe slijedi 21.12 2015, deseta po redu i to u Subotici, s članovima HLU Croart Subotica. Ovoj se izložbi umjetnik posebno veseli. To je u stvari, poslije dugo godina, vraćanje Vojvodini  gdje je jedno vrijeme i studirao a i kao Iločan 16 godina bio na privremenom radu.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments