BOMBA U HRVATSKOM VELEPOSLANSTVU U NJEMAČKOJ

Berlin/Kako javljaju njemačke agenture u hrvatskom veleposlanstvu u Berlinu, otkrivena je u ponedjeljak 17. siječnja rano poslije podne ručna granata. Jednoj suradnici veleposalnstva bio je sumnjiv jedan paket  i alarmirana je policija. Zgrada u Ahornstrasse u Schönebergu je evakuirana. Sadržaj paketa bila je ručna bomba, koja je istražena i propisno uništena na Grunewaldu.
O počiniteljima se ništa pobliže ne zna, policija samo potvrđuje vijest, a  službenici ambasade upućuju na glasnogovornika Ministarstva inozemnih poslova u Zagrebu.
Isto tako ništa se još ne može doznati ima li otkrivena bomba kakve veze sa skorim dolaskom hrvatskog predsjednika Ive Josipovića.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ivek Milčec,Zagreb
13 years ago

Ovaj,možemo ga slobodno nazvati,teroristički akt izveli su oni ili slični njima kojima niti jedan hrvatski Predsjednik nije bio po volji, pa ni Franjo Tuđman koji nije ustrojio slobodnu Hrvatsku po njihovim željama tj.Hrvatsku do Drine!Takva razmišljanja ne čude kada se dobro zna da za pojedine Hrvate ll.Svjetski rat još nije gotov a ustaše i partizani još biju krvav boj!Paradoksa li;dok velika većina podržava ulazak Hrvatske u zajedničku,europsku kuću neki još žive u prošlosti što našemu narodu,oduzima veliku nacionalnu energiju i potencijal u svekolikome napretku.Nadam se,da će “bombaši”biti otkriveni i primjereno kažnjeni.Ma tkogod oni bili:domaći ili “uvozni”!I još nešto.Dr.Ivo Josipović izabran… Read more »