KONCERT MARTINE CUKROV JARETT

piše: Mirjana Diminić
Martina CukrovKarlsruhe/ Njemačko -hrvatska zajednica iz Karlsruhe (koje sam predsjednica od 1997. godine) organizira koncert klasične glazbe s pijanisticom Martinom Cukrov Jarett, u subotu, 27. veljače 2016. godine u 19 sati.

Koncert će se održati u svečanoj dvorani dvorca Karlsburg u Durlachu.

Martina Cukrov Jarrett ce izvoditi djela Roberta Schummanna, Johannesa Brahmsa i Borisa Papandopula.

Ulaznica stoji 12.- eura u pretprodaji, a na dan samog koncerta 17.- eura. Karte u pretprodaji možete nabaviti kod Musikhaus Schlaile, Kaiserstraße 175,76133 Karlsruhe ili kod gospođe Lukanović, Schneiderei Lukanović, Pfinztalstrasse 86 u Durlachu. Osim toga karte možete rezervirati i kod obitelji Kliche na tel. 0721/57 77 75.

Martina Cukrov Jarrett je rođena u Varaždinu a odrasla u Poreču. U Poreču i Puli dobila je svoju prvu glazbenu naobrazbu. Kasnije je studirala na Glazbenoj akademiji u Zagrebu, gdje je dobila i rektorovu nagradu. Po završetku studija usavršavala se u nekoliko europskih država kao i New Yorku. Sada živi u Pfalzu te nastupa internacionalno.

Nadamo se da ćete se odazvati na naš poziv te da ćete sa sobom povesti i Vaše njemačke prijatelje s kojima možete zajedno uživati u vrhunskoj hrvatskoj kulturi.

U pauzi i nakon koncerta poslužit ćemo hrvatske delicije (sir, kulen i pršut), kolače kao i hrvatska pića.

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments