VRIJEME GODIŠNJIH SKUPŠTINA

Danas je godišnja skupšitna Hrvatske kulturno-umjetničke i sporotske zajednice

tekst i foto: Sonja Breljak
upravni-odbor-2011-13Berlin/ Nakon uzbudljivog kraja minule 2013. godine, diskusija o ostanku ili izlasku Saveza hrvatskih društava Berlina iz članstva Hrvatskog svjetskog kongresa Njemačke, ostavke predsjednika Saveza Ivana Bitunjca, te i  istupanja tri najveća berlinska udruženja, (Croatije, Brođana i Hrvatske zajednice) iz sastava Saveza, vrijeme je za godišnje skupštine pojedinačnih udruženja koja u njemačkom glavnom gradu okupljaju Hrvate.  

Hrvatska kulturno-umjetnička i sportska zajednica ima godišnju, izvještajnu i izbornu skupštinu u svojim prostorijama upravo danas, nedjelja 12. siječnja, u 18 sati. Zavičajni klub “Brođani” je godišnju skupštinu zakazao za subotu, 18. siječnja dok ostali klubovi i udruženja još nisu utvrdili ili obznanili vrijeme održavanja godišnjih skupština. Ni sudbina Saveza hrvatskih društava još nije sasvim izvijesna, očekujemo skoro pojašnjenje nakon konsultacija oko pravne valjanosti Saveza i dalje mogućnosti njegova funkcioniranja, poslije istupanja više članica.

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Josip Mayer
10 years ago

Možda bi bilo dobro da momentalno zamrznu članstvo..a da se ipak sastanu na zajedničko druženje u dobroj namjeri u razmjeni mišljenja i društvenih iskustva..ili možda ćak i nešto važno zajenički organiziraju..jednom.. dva puta u godini..pa će se onda dalje vidjeti.