DOBRO DJELO SD CROATIJE BERLIN

CroatiaBerlin1SD Croatia Berlin je ovih dana donirala vrijednu sportsku opremu NK Kamešnici iz Podhuma (Livno).

U pismu pristiglom od NK Kamešnice stoji:  uprava NK Kamešnice Podhum zahvaljuje upravi SD Croatije iz Berlina na novoj vrijednoj donaciji. Čelnici iz SD Croatie Berlin su na taj način još jednom potvrdili višegodišnje prijateljstvo s našim klubom.

Riječ je o profesionalnim nogometnim loptama te ostaloj vrijednoj opremi (profesionalnim nogometnim loptama i dresovima za različite uzraste nogometaša Kamešnice) koja će Kamešnici biti od velike koristi.

Opremu je u Berlinu  preuzeo član Upravnog odbora NK KamešniceMirko Perković – Poky. On je zahvalio upravi Croatije na  pomoći koja im stiže iz Berlina. Prva ekipa NK Kamešnice se  natječe u 2. nogometnoj ligi FBiH – Jug.

Prijateljstvo SD Croatie Berlin i NK Kamešnice Podhum postoji i njeguje se više godina. Učvršćivali su ga i održavali mnogi raniji a i sadašnji igrači Croatije Berlin čiji korijeni su u Podhumu, Livnu,  na Buškom blatu.

Hvala NK Kamešnici da nas pismom obavještavaju o ovom lijepom činu naših berlinskih sugrađana. Svaka čast berlinskoj SD Croatiji!

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments