PONUDA ZA RADNO MJESTO

priredila: Sonja Breljak
nezaposlenost posaoZagreb -Berlin
/ Potpisano imenom Tea Hitner, asistentica za regrutiranje i selekciju tvrtke SELECTIO Kadrovi, stiglo nam je iz Zagreba pismo u kojemu je sljedeća ponuda:

Javljamo Vam se iz tvrtke SELECTIO Kadrovi, najveće tvrtke za posredovanje pri zapošljavanju u Hrvatskoj (više o nama i našim projektima možete saznati na www.selectio.hr).

 Trenutno radimo potragu za kandidatima za poziciju Talent Acquisition Executive za tvrtku Philip Morris, vodeću tvrtku duhanske idustrije poznatoj po tome da jako puno ulaze u razvoj svojih zaposlenika.

Pozicija je internacionalna i uključuje, recruitment, employer branding i onboarding za tržista Njemačke, Austrije, Slovenije i Hrvatske, te su stoga idealni kandidati s fluentnim znanjem njemačkog, engleskog i hrvatskog jezika.

Osoba bi bila u Zagrebu neko vrijeme a zatim je predviđeno da se pozicija preseli u Njemačku.

 Radi detaljnijih informacija o radnom mjestu, svi zainteresirani kandidati mogu se javiti direktno na sonja.knezevic@selectio.hr  Ili nazvati i direktni telefonski broj +385 1 6388 296  ili +385 98 799 316.

 Lijepo Vas molimo da proslijedite informaciju Hrvatima u Njemačkoj s kojima ste u kontaktu pa mozda dodjemo do neke osobe koja odgovara uvjetima i kojoj bi ova pozicija bila interesantna, stoji u pismu kojeg je potpisala Tea Hitner iz tvrtke SELECTIO Kadrovi.

I, mi proslijeđujemo!

Sad ste vi, dragi čitatelji (ukoliko imate zanimanja), na redu! Raspitajte se, javite se na gore ponuđene info telefone i email adresu i potražite odgovore na pitanja koja vas zanimaju u vezi ovoga posla.

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments