NOVE KNJIGE I UGLAZBLJENI STIHOVI

tekst: Sonja Breljak
121078 koricaKad netko od vrijednih i dragih suradnika Hrvatskoga glasa Berlin, tiska, objavi, sudjeluje na pjesničkom okupljanju, pošalje fotografiju ili priču na natječaj, bude u užem izboru, pobijedi …radujemo se svi i slavimo rad, trud i uspjeh jednog od članova naše velike obitelji.

Na mom radnom stolu je netom dobijena a nedavno tiskana knjiga “Srne u jeseni“, pjesnikinje Slavice Sarkotić, pa “Objedinjeno Evanđelje” našeg izvanrednog 89-godišnjeg Filipa Ćorlukića a nadam se skoro stići i do novih knjiga naših suradnika, zbirke na kajkavskom “Mome Zagrebu” Iveka Milčeca te izuzetne knjige naslova POEME, pjesnika pod pseudonimom, Svena Adama Ewina.

I iz Pule su nam upravo stigle dobre vijesti. Piše nam kratko naša suradnica, Marija Juračić.

-Zadovoljstvo mi je reći da sam objavila novi krimić koji  se zove “Dronovi, furešti, ubojstvo”. U tekstu koji objavljuje knjižara REDAK spominjem s ponosom i vaš vrijedan časopis. /DRONOVI, FUREŠTI, UBOJSTVO (Webknjižara)/.

Eto, Marija se s ponosom spomenula nas, pa evo i mi s ponosom spominjemo još jedan Marijin uspjeh.

Naime, Marijinu pjesmu “More moje, lipo moje”, uglazbili su DD Ciprijan i Toni Eterović.

Čestitamo!!!

 

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aljoša
Aljoša
6 years ago

Dronovi su na monoj polici i jedva čekam da ih pročitam. Pozdrav Marija 🙂

mirko popovic
mirko popovic
6 years ago

Kad se veličanstveno i moćno more prelije u riječi, u stih, u sjaj oka, drhtaj srca, ushit i pero Marijino, onda čitamo vrijednu poeziju.
Hvala, Marija :>