RIJEČ ČITATELJA

Komentari čitatelja na tekst “Muke po sadašnjici” upućeni autorici Aleksandri Brnetić

Vlasta Sabljak/ 07.01.2018./ Članak je super. Ne znaš bi li plakao ili se smijao ili se duboko zamislio. Strašno je da je sve ovako traljavo.  Ali ovaj šlamperaj s konstituirajuće sjednice …  Tko je „glavni i odgovorni“ za organizaciju? Izvrsno izbalansiran i postignut „smijem se da ne plačem efekt“ pa je još impresivniji!!

Vesna Arsovski/08.01.2018./ Pročitala, ražalostila se (jer sam ponovila nešto što znam) i razveselila se jer si to s ironijom i lakoćom napisala. A kako dalje? Ne znam. Nekako ne ide. Jer je uvijek iznova, kao se ništa ne nadoštukava, jer smo mi najpametniji, jer je previše toga? Ne vjerujem da su baš svi neradnici, ali sam uvjerena da nisu u stanju odvojiti važno od manje važnog, posebno od nevažnog. Ide to možda i s godinama, ali ni u to nisam uvjerena. Sjećanje me služi, sjećam se što smo prigovarali i što sam mislila da će se svakako popraviti. A nije. Na kraju tunela ne vidim svjetlo. Možda nije tunel, možda je stramputica.

Lamia Ruždić Barbier, AMCA-Paris, 08.01.2018./ Najljepše hvala na ovome članku – izvrstan je iako čitati ga jako boli. Očito je dugački put do demokracije, rada i transparentnosti. Ljudske mane su očito puno jače nego zajednički interesi – no treba se to znati.

Bosiljka Schedlich/ 09.01.2018./ Kako je dobro da si to napisala, da se otrijeznimo mi sanjalice. Bilo bi divno da to objavi i neki domaći list. Mogli bi mnogi naučiti što to znači profesionalnost. Očito o konkretnim organizacijskim koracima nemaju pojma.

Ivica Pavlić/ 09.01.2018./ Vrijedna informacija – reportaža sa sjednice Vlade RH za Hrvate izvan RH. Iskreno govoreći, nemam puno povjerenje u rad Savjeta i Državnog ureda. Vidjet ćemo šta će odraditi u ovoj godini.

Pero/ Da bi uspjela, moraš biti u Partiji … pa to znamo iz djetinjstva ..

0 0 votes
Article Rating

Related Post

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments